نماینده مجلس دهم با بیان اینکه به دلیل اینکه برنامه و الگوی مشخصی نداریم هیچ چشم‌اندازی هم برای پساکرونا وجود ندارد، گفت: در کشور «تعطیلی هراس» به وجود آمده است.

عبدالکریم حسین‌زاده نماینده مجلس دهم در گفتگو با ایلنا، درباره امکان تعطیلی کشور و پرداخت یارانه به مردم مانند آنچه در کانادا اتفاق افتاده است با توجه به تخصیص مبلغ یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی برای مقابله با کرونا، گفت: امکانش وجود دارد اما این کار را نمی‌کنند؛ دولت کانادا چند ده میلیارد دلار را برای مقابله با کرونا تخصیص داده است که حدود یک سوم آن را به اجاره مسکن مستأجران و مابقی مبلغ را برای پرداخت یارانه و مسائل جانبی در نظر گرفته است.

وی با بیان اینکه عملیاتی کردن فعل خواستن از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار داشت: با تعطیل کردن کشور مخالف هستیم، اما در کشور «تعطیلی هراسی» به وجود آمده است، گویی اگر تعطیل شود چه اتفاقی در کشور می‌افتد.

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه خیلی‌ها می‌گویند این مبلغی که برای مقابله با کرونا تخصیص داده شده را در حوزه بهداشت‌ و درمان هزینه کنیم، خاطرنشان کرد‌: برود اما من می‌گویم اگر کشور را تعطیل کنیم خود به خود این پول برای بهداشت و درمان هزینه شده است، چرا که از ابتلای شهروندانمان به کرونا پیشگیری کرده‌ایم.

وی درباره چشم‌انداز کشور در پساکرونا، گفت: همانطور که ما برای مقابله با کرونا برنامه مبرهنی جز اینکه نیروهای وزارت بهداشت، کادر درمان و پرستاری با جان و دل خودشان ایستاده‌اند، نداریم و فاقد برنامه‌ای روشن هستیم، چه چشم‌اندازی را می‌خواهید تعریف کنید؟!

حسین‌زاده با تاکید بر اینکه باید برنامه «مداخله ملی مقابله با کرونا» تدوین شود؛ اگر چنین برنامه‌ای داشته باشیم می‌توانیم بر اساس همین برنامه برای پساکرونا برنامه‌ریزی داشته باشیم، بیان داشت: اصلا موضوع خیلی پیچیده‌ای نیست با تدوین یک جدول «SWOT» عوامل داخلی و بیرونی و همچنین نقاط ضعف و قوت‌ را احصا کنیم؛ هر مداخله‌گری که انجام می‌دهیم بر اقتصاد تاثیر می‌گذارد به این ترتیب می‌توانیم برای آن راهکاری پیدا کنیم.

نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس دهم متذکر شد: ما برنامه ارزیابی و پیشگیری اثرات را برای دوران پساکرونا نداریم.