ایرنا- علی اصغر ملکی، مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی درباره وضعیت اخیر بازار گوشت قرمز گفت: افزایش قیمت نهاده های دامی، تعطیلی ها و کاهش نقل و انتقال دام، هویت دار کردن دام، ازدحام خرید در ابتدای هر ماه  و قاچاق دام زنده از غرب کشور در افزایش نرخ گوشت قرمز داخلی و نوسان نرخ در بازار می شود.

مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی اظهارداشت: بنابراین  قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفندی برای مغازه دار ۱۳۰ هزارتومان شد که این محصول با نرخ ۱۴۰ هزار تا  ۱۵۰ هزارتومان به دست مصرف کنندگان می رسید.ملکی تصریح کرد: اما اکنون قیمت هر کیلوگرم شقه برای مغازه دار بین ۱۱۵ تا ۱۱۷ هزارتومان شده که قیمت هر کیلوگرم شقه بدون دنبه در مغازه ها با سود ۱۰ تا ۱۲ درصدی  بین ۱۳۱ تا ۱۳۴ هزارتومان بدست مصرف کنندگان می رسد که بین ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش نرخ را نشان می دهد.