کتاب «از لذت آنی تا ملال فوری» جستارهایی کوتاه درباره زندگی روزمره ایرانی است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، این کتاب توسط فردین عیلخواه تالیف و به همت نشر هنوز با قیمت ۸۹ هزار تومان روانه بازار کتاب شده است.

علیخواه در پیش گفتار این کتاب آورده:

«چند سال قبل، با افزایش اقبال عمومی ایرانیان به شبکه‌های اجتماعی، تصمیم گرفتم صفحاتی در فضای مجازی ایجاد کنم و درباره موضوعات اجتماعی بنویسم. در این زمینه، ابتدا برای خودم معیارهایی تعریف کردم: برای مثال، معمولی دیدن پدیده‌های غیرمعمولی و در مقابل، غیرمعمولی دیدن پدیده‌هایی که در جامعه ایرانی معمولی تلقی می‌شوند. همچنین، برای آن که مخاطبان راحت‌تر با مطالب ارتباط برقرار کنند، کوشیدم متن‌ها به دور از قلمبه‌گویی‌های رایج باشد. شاید خیره شدن به زندگی روزمره و کشف موضوعاتی برای نوشتن از دل آن مهم‌ترین ویژگی این کتاب باشد.

آنچه در این کتاب می‌خوانید نوشته‌هایی درباره زندگی روزمره ایرانی است. پیژامه، فینگرفود، عروسی، پدر و مادر بودن، لایک نکردن، بی‌تربیتی، شوآف کردن، شاخ اینستاگرام شدن، بدوبراه گفتن، به سفر رفتن، قرنطینه، شرکت نکردن در مجلس ترحیم از جمله موضوعاتی است که علیخواه درباره آن‌ها به زبانی ساده نوشته است.»

در بخشی از کتاب می‌خوانید:

گسترش لذت فوری پیامدهای اجتماعی خاص خودش را هم خواهد داشت. سطحی شدن امور یکی از آنهاست. شاید به همین دلیل است که این روزها مدام به دنبال آدم‌های اصیل و نه فوری می‌گردیم. شاید به همین سبب است که این روزها با شنیدن هر فردی که اسمی در کرده بلافاصله نام او را در اینترنت جستجو می‌کنیم تا دریابیم جزو فوری‌ها‌ست یا صبوری و رنج متحمل شده است.برخی اندیشمندان معتقدند، در مقابل لذت آنی، ملال فوری هم وجود دارد. در کنار لذت آنی، یکی از ویژگی‌های انسان امروز دل‌زدگی یا ملال فوری است.