قائم‌مقام مدیرعامل تأمین اجتماعی گفت: از محل نقدینگی ۷۰هزار میلیارد تومان اوراق مالی مصوبه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، مطالبات مراکز درمانی و بیمه تکمیلی طی چند روز آینده تسویه خواهد شد.

به گزارش توسعه ایرانی، عادل دهدشتی با قدردانی از مساعدت و حمایت بابت کمک به سازمان تامین اجتماعی در زمینه تأمین منابع نقدینگی با توجه به شرایط خاص کشور افزود: با استمرار فرایند تبدیل اوراق مالی به نقدینگی، مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد دانشگاهی و غیردانشگاهی، داروخانه‌ها و بیمه تکمیلی درمان، از محل نقدینگی مذکور پرداخت خواهد شد.

وی افزود: ۱۵ همت جهت پرداخت مطالبات مراکز درمانی برای اسناد رسیدگی شده تا نیمه خردادماه امسال توسط تأمین اجتماعی پرداخت شده و پرداخت بیمه تکمیلی نیز طی هفته پیش رو آغاز می‌شود. قائم‌مقام مدیرعامل تأمین اجتماعی همچنین درباره پرداخت معوقات متناسب‌سازی بازنشستگان گفت: در ماه اخیر و با بازگشت آرامش و ثبات به فضای اقتصادی و تلاش همکاران سازمان در سطوح و واحدهای مختلف ستادی و استانی و شعب، شرایط وصول منابع سازمان از حق‌بیمه و سایر منابع بهبود پیدا کرد و در همین چارچوب، معوقات یک‌ماهه فروردین متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نیز تسویه شد تا موضوع مرحله اول و دوم متناسب‌سازی که در دوره مدیریت جدید سازمان در دستور کار قرار گرفته بود، با عمل به کلیه تعهدات سازمان در این زمینه 

به پایان برسد.

وی در پایان گفت: ضمن عذرخواهی بابت برخی تأخیرها در روند پرداخت معوقات که حاصل شرایط مختلف اقتصادی بود، خوشبختانه توانستیم دو مرتبه در یک‌سال اخیر متناسب‌سازی را برای بازنشستگان در شرایط سخت اقتصادی کشور اجرا کنیم و در پی آن حقوق مستمری آنها افزایش قابل توجهی داشته باشد.