رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌‌ای و صنایع غذایی گفت: هر سال 3/1 میلیارد تن ضایعات مواد غذایی در دنیا به وجود می‌آید که می‌‌تواند غذای کافی برای 2میلیارد انسان گرسنه را در سال فراهم کند. به گفته جلال‌الدین میرزای رزاز، سهم ایران از کل غذایی که هر سال در جهان به هدر می‌رود ۲/۷درصد اعلام شده است. بر همین اساس ضایعات مواد غذایی در ایران معادل ٣٥‌ میلیون تن است این در حالی است که در اتحادیه اروپا با ٢٧ کشور عضو، تنها ٩ میلیون تن موادغذایی راهی زباله‌ها می‌شود. او ادامه داد: یک پژوهش علمی ارزش مادی ضایعات موادغذایی در ایران را 15 میلیارد دلار برآورد کرده که اگر این رقم را با درآمد نفتی در شرایط غیرتحریم مقایسه کنیم، متوجه می‌شویم که مردم ما معادل تقریبا 50‌درصد درآمد نفتی‌مان را با ضایعات غذا به سطل زباله می‌ریزند. بیشتر ضایعات غذا در ایران مربوط به نان، میوه، برنج و سبزیجات است.