لزوم تغییر رویکرد در حمایت از کودکان بی‌سرپرست

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران، گفت: تغییر رویکرد اساسی برای حمایت از کودکان بد سرپرست و بی‌سرپرست ضروری است.   به گزارش مهر، سید حسن موسوی چلک افزود: یکی از گروه‌های هدف خدمات اجتماعی در دنیا کودکان بی‌سرپرست و بد سرپرست هستند و موضوعی است که در تمام ادوار تاریخ در تمامی جوامع وجود داشته و دارد به گونه‌ایی که در آمارهای جهانی ارائه‌شده تعداد این کودکان را هشت میلیون نفر در جهان اعلام کرده‌اند.. او چلک بیان کرد: به‌رغم تلاش‌های انجام‌شده در کشور توسط سازمان‌های دولتی و غیردولتی در زمینه کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست که قابل‌تقدیر هست ولی فکر می‌کنم که این مسیر نیاز به بازنگری اساسی دارد، و ضمن جلب مشارکت بیشتر خیرین در این زمینه باید مسیر مشارکت آنان از تأسیس مرکز به سمت حمایت و نگهداری از این گروه از کودکان در خانه‌ها تغییر کند. چراکه آینده ِزندگی کودکان در حضور در متن جامعه ساخته می‌شود و در تمام دنیا نباید کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست محملی برای جلب مشارکت خیرین در مراکز و مؤسسات شوند.

    

بازگشت ودیعه مشترکان بیدود آغاز شد

سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران از آغاز بازگشت ودیعه برخی مشترکان دوچرخه‌های نارنجی در پایتخت خبر داد و گفت: برای ادامه فعالیت هنوز به تفاهم نهایی نرسیده‌ایم. به گزارش فارس، یوسف حجت در مورد حذف دوچرخه‌های نارنجی در پایتخت گفت: امروز جلسه مفصلی در شهرداری تهران با مسئولان شرکت بیدود داشتیم ولی به تفاهم نهایی نرسیدیم. سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: امیدوارم که بیدود به تهران بازگردد، ولی بازگشت آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به‌صورت صد درصد نمی‌توان پیش‌بینی کرد. شهرداری تهران تلاش‌های لازم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در این زمینه انجام می‌دهد و از فعالیت شرکت بیدود و یا هر شرکت دیگری که خدمات نسل 4 دوچرخه‌های اشتراکی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ارائه دهد، همکاری کنیم. او از آغاز بازگشت ودیعه مشترکان بیدود خبر داد و گفت: طبق قول‌هایی که این شرکت به ما داده به تعهداتش پایبند است و ادامه بازگشت مجدد این شرکت به پایتخت طی روزهای آینده مشخص می‌شود.

    

خطرات گم شدن گذرنامه از زبان رئیس پلیس بین‌الملل ناجا

رئیس پلیس بین‌الملل ناجا به چگونگی حفظ اسناد و مدارک مسافرت خارج از کشور پرداخته و به مردم درمورد گم‌شدن گذرنامه و بهره‌برداری‌های غیرقانونی و خطرناک از آن هشدار داده است.

به گزارش ایرنا، سردار هادی شیرزاد تصریح کرد: گذرنامه گمشده یا دزدیده‌شده می‌تواند به فراریان برای فرار از عدالت، سفر تروریست‌ها به مناطق درگیری و شبکه‌های قاچاق انسان برای قربانیان خود در مرزها کمک کند. حتی اگر کسی قصد سفر با گذرنامه شمارا نداشته باشد، بازهم می‌تواند شمارا در مقابل سرقت هویت آسیب‌پذیر کند. هرکسی می‌تواند از گذرنامه شما برای افتتاح حساب بانکی به‌عنوان بخشی از روند پول‌شویی در جهت مقاصد جنایی استفاده کند.

رئیس پلیس بین‌الملل ناجا در بخش دیگری گفت: ازآنجاکه نحوه گزارش گذرنامه گمشده یا سرقت شده در کشورها متفاوت است موضوع را فوراً به پلیس یا مقام مسئول دیگر گزارش دهید. در برخی کشورها شما می‌توانید گذرنامه خود را به‌صورت آنلاین در وب‌سایت رسمی دولت خود لغو کنید که ممکن است شما نیاز به پر کردن فرم در ایستگاه پلیس محلی خود را داشته باشید.

سردار شیرزاد افزود: هنگامی‌که گذرنامه خود را مفقود یا مسروقه گزارش می‌کنید، پلیس کشور شما مطابق با رویه‌های عملیاتی استاندارد ملی آن‌ها را وارد پایگاه داده ملی خود می‌کند و متعاقباً کشور شما این داده‌ها را از طریق شبکه امن پلیس بین‌الملل (معروف بهI-24/7) با اینترپل به اشتراک می‌گذارد و به پایگاه داده SLTD (سامانه گذرنامه‌های مفقوده و مسروقه) اینترپل می‌رود.