مهدی طارمی هرچقدر در زمان حضور در اینتر ایتالیا انتقاد و درهای خروج را مقابل خود دید، حالا در ترکیب تیم یونانی‌اش دارد جایگاهش را دوباره پیدا می‌کند و این بار رسانه‌ها را به تعریف و تمجید وا داشته است. ستاره بوشهری فوتبال ایران که بعد از قطعی شدن جدایی‌اش از تیم ایتالیایی زمان زیادی برای انتخاب باوسواس تیم جدیدش سپری کرد و حالا به نظر می‌رسد که المپیاکوس حساب ویژه‌ای روی بازیکن ایرانی‌اش باز کرده است. 

در همین راستا، رسانه اسپورتس 2 یونان در گزارشی با تیتر سه‌گانه آتشین ال‌کعبی، طارمی و یارمچوک؛ ۵۳.۸ درصد گل‌های تیم را به نام خود ثبت کرده‌اند، نوشته است: 

«ایوب ال‌کعبی، مهدی طارمی و رومان یارمچوک در المپیاکوس به شکلی درخشان در حال گلزنی هستند و آمارشان نشان می‌دهد که این سه نفر خط حمله‌ای فوق‌العاده خطرناک را شکل داده‌اند. هر سه بازیکن سبک بازی متفاوتی دارند، اما وجه اشتراک آنها در کیفیت بالا و توانایی تمام‌کنندگی‌شان است. این سه مهاجم با یکدیگر به‌خوبی هماهنگ شده‌اند و به ژوزه لوئیس مِندیلیبار، سرمربی تیم، امکان داده‌اند تا گاهی با یک مهاجم و گاهی با دو مهاجم مرکزی بازی کند.

حتی این احتمال وجود دارد که در دیدار بعدی لیگ برابر آریس، دوباره شاهد حضور همزمان ال‌کعبی و طارمی در ترکیب اصلی باشیم. این مسابقه قرار است شنبه در ورزشگاه «کارایسکاکیس» برگزار شود (ساعت ۲۰:۰۰ به وقت محلی). البته با توجه به فشردگی برنامه‌ها، نیاز به مدیریت دقیق ترکیب وجود دارد، زیرا المپیاکوس تنها چند روز بعد از این بازی باید در چهارم نوامبر به مصاف آیندهوون برود؛ دیداری مهم در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا که در ورزشگاه فالِیرو برگزار می‌شود.

اما بازگردیم به سه‌گانه داغ خط حمله قهرمان فصل گذشت فوتبال یونان. مهاجم مراکشی، مهاجم ایرانی و مهاجم اوکراینی تا اینجا ۱۴ گل از مجموع ۲۶ گل المپیاکوس در تمام رقابت‌ها را زده‌اند؛ یعنی ۵۳.۸ درصد کل گل‌های تیم. نکته قابل توجه این است که دو نفر از آنها (طارمی و یارمچوک) هنوز به آمادگی کامل نرسیده‌اند. خودشان هم طی روزهای اخیر در مصاحبه‌های‌شان به این موضوع اشاره کرده‌اند و واقعیت همین است: طارمی با اینتر پیش‌فصل را پشت سر نگذاشت و یارمچوک نیز به‌مدت دو‌ونیم ماه به دلیل مصدومیت از میادین دور بود. 

ال‌کعبی تاکنون در این فصل هفت بار گلزنی کرده، طارمی پنج گل زده و یارمچوک نیز دو بار موفق به گلزنی شده است. این سه مهاجم مرکزی در مجموع ۹ گل از ۱۴ گل المپیاکوس در لیگ، چهار گل از هفت گل تیم در جام حذفی و تک‌گل تیم برابر بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا را به ثمر رسانده‌اند. 

همچنین ال‌کعبی و طارمی به‌ تنهایی نیمی از گل‌های المپیاکوس در لیگ را زده‌اند (۹ گل از ۱۸ گل)، در حالی که یارمچوک در جام حذفی چهره شاخص تیم بوده است. او در نخستین بازی‌اش به ‌عنوان بازیکن ثابت، دو گل مقابل وولوس به ثمر رساند و فصل گذشته نیز سهم بسزایی در قهرمانی تیم در جام حذفی داشت؛ دو گل برابر آ.ا.ک، یک گل برابر پاناثینایکوس و یک گل در فینال مقابل اوفی، تنها در سه بازی و طی ۱۱۰ دقیقه بازی. 

نباید فراموش کرد که یارمچوک عملا از ژانویه به بعد به اوج برگشت و نیم‌فصل دوم فوق‌العاده‌ای داشت. او فصل گذشته را با ۱۰ گل به پایان رساند و هدفش این است که امسال هم دو‌رقمی گل بزند. خودش تاکید کرده است که تا پایان نوامبر به آمادگی کامل خواهد رسید و در ادامه فصل المپیاکوس می‌تواند حساب ویژه‌ای روی او باز کند.»