دیروز علی اکبر ولایتی، مشاور رهبر انقلاب در امور بین‌الملل در توئیتی خبر از تغییر رویکردهای اجتماعی کشور داد و در ایکس نوشت:«حفظ انسجام ملی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب می‌تواند شامل تغییر برخی رویکردهای اجتماعی حاکمیت و محور قراردادن رضایت مردم، به گونه‌ای که برای آن‌ها ملموس باشد. مردم خود را اثبات کردند و اکنون نوبت مسئولین است. شیوه‌های منقضی شده دیگر پاسخگوی جامعه پس از جنگ  نخواهد بود. همین توئیت‌ پرسشی را در افکار عمومی پدید آورد که: «آیا تغییری در راه است؟»  باشگاه روزنامه‌نگاران ایران در این باره نوشت: «یکی از انتقاداتی که این روزها در فضای رسانه صورت می‌گیرد انتقاد از شیوه مدیریت صداوسیما و خط‌مشی‌ آن خصوصا پس از جنگ 12 روزه است که سیاست‌های جنگ‌طلبانه را ترویج کند و افراد «حال‌پریشانی» را به میز گفتگو می‌کشاند که از پخش و اجرای «ای ایران» ناراحت هستند یا وعده‌هایی چون «هفته آینده اسراییل به ایران حمله می‌کند» می‌دهند یا کشور را «آغل» می‌نامند یا اینکه سخن از هدف قرار دادن «ناف ترامپ» می‌گویند که مورد حمله پهپادی قرار  

خواهد گرفت.

تغییر رویکردهای اجتماعی که علی اکبر ولایتی از آن سخن گفته و تاکید بر اینکه «شیوه های منقضی شده دیگر پاسخگوی جامعه پس از جنگ نخواهد بود»، فرصت تازه‌ای به دولت می‌دهد که انسجام ملی را تقویت کند.  اکنون باید منتظر ماند و دید که تحولات پیش‌رو در حوزه اجتماعی که یکی از آنها می‌تواند تغییر مدیریت صداوسیما باشد، چیست و در چه حوزه‌هایی است.»

بعد از جنگ انتظار مردم در ازای همبستگی، تغییر رویکرد حاکمیت بود که محقق نشد

یکی از انتقادات مورد اشاره باشگاه روزنامه‌نگاران ایران از سوی احمد زیدآبادی،تحلیلگر سیاسی مطرح شده بود که در کانال تلگرامی خود نوشت: «واقعیت این است که بعد از جنگ عدۀ زیادی از مردم انتظار داشتند این همبستگی منجر به تغییر رویکردهای داخلی شود، به‌خصوص در حوزه‌هایی که کار بسیار آسان است و با یک فرمان عملی می‌شود مثل؛ آزادی زندانیان سیاسی، رفع فیلترینگ و رفع حصر میرحسین و...  اما حرکتی که علامت تغییر قضا باشد، انجام نشد و در مواردی حتی برعکس شد. برخی افرادی که جامعه روی آن‌ها حساسیت داشت و مردم فکر می‌کردند به حاشیه رفته‌اند یا به‌دلیل کبر سن، بازنشسته می‌شوند، اما داستان معکوس شد. هم آقای کاظم صدیقی در نمازجمعه حضور یافت، هم آقای جنتی دبیر شورای نگهبان شد.»