نیروهای شرکتی شاغل در حوزه‌ بهداشت و درمان کشور مقابل استانداری‌های مختلف کشور تجمع کردند.

به گزارش ایلنا، استان‌های یزد، خوزستان، کرمان، مرکزی، لرستان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی ازجمله استان‌هایی هستند، که معترضان مقابل استانداری‌های آنها حضور یافتند.

معترضان خواهان دخالت وزارت بهداشت برای حذف شرکت‌های پیمانکاری هستند؛ شرکت‌هایی که صرفا در چارچوب قانون کار پرداختی دارند؛ درحالی‌که شاغلان رسمی حوزه بهداشت و درمان کشور چند برابر این میزان را از وزارت بهداشت دریافت می‌کنند.

به ‌طور معمول، حقوق یک نیروی شرکتی شاغل در حوزه بهداشت و درمان، ۲ تا ۳ میلیون تومان است؛ اما پیمانی‌ها و رسمی‌ها به‌طور معمول ۵ تا ۷ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند. معترضان می‌گویند: حتی اگر دانشگاه‌های علوم پزشکی مایل نیستند که وضعیت استخدامی ما را به پیمانی تبدیل کنند، حداقل می‌توانند قرارداد مستقیم منعقد کنند تا از زیر نظر شرکت‌ها خارج شویم.

معترضان به صحبت‌های خود افزودند: نیروهای شرکتی از امتیازاتی مانند ۵۰ درصد امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری و فوق‌العاده ویژه محروم هستند؛ درحالی‌که نیروهای رسمی این امتیازات را به راحتی کسب می‌کنند که در نتیجه افزایش مناسبی را در حقوق خود شاهد هستند.

آنها با اشاره به در پیش بودن آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برای استخدام ۲ هزار و ۲۰۰ نیروی قراردادی، افزودند: این وزارتخانه قصد دارد، هزاران نفر را در قالب قراردادی جذب کند. همچنین صدور مجوز استخدام پیمانی ۳ هزار نفر که در آزمون ۳۰ آبان ۹۸ شرکت کرده‌اند، در حال انجام است؛ با این حال تکلیف نیروهای شرکتی را روشن نمی‌کند.

نیروی‌های شرکتی می‌گویند که حتی در صورت شرکت در آزمون‌های استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هیچ امتیازی نسبت به نیروهای تازه‌وارد که در آزمون ورودی نمره لازم را برای جذب کسب می‌کنند، ندارند و باید در یک رده با دیگر متقاضیان رقابت کنند.