عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تصریح کرد: در قوانین کشور عنوان شده که چه میزان از انرژی کشور باید از تجدیدپذیرها و چه میزان از نیروگاه‌های فسیلی تامین شود اما هیچگاه رعایت نشده و ما توقع داریم هم اقتصادمان رشد کند و هم صنایع توسعه پیدا کنند، صادرات کشور بیشتر شود و تولید ناخالص ملی و جمعیت هم بالا برود و از آن سو توقع داریم مصرف انرژی کم شود. این یک مغالطه است که بخواهیم کاهش مصرف انرژی آنهم از سوی صنایع صورت گیرد.

مهراد عباد در گفتگو با ایلنا اظهار کرد: اکنون شاهدیم که برق و گاز صنایع قطع می‌شود در صورتی که یکی از عوامل ناترازی‌ها علاوه بر مسائل هدررفت و عدم کارایی؛ بهره‌وری پایین انتقال گاز و برق است. همچنین قرار بود انرژی هسته‌ای برق زیادی برای کشور تامین کند که تاکنون این اتفاق نیفتاده است در کل به خاطر عدم برنامه‌ریزی این مسائل پیش آمده و همچنان این روند ادامه دارد.

او افزود: در سال‌های گذشته در قوانین ما عنوان شده بود که بخش خصوصی باید در حوزه احداث نیروگاه ورود کند، بخش خصوصی ورود کرد اما مشکلی که در حوزه برق داشتند اینکه عملا دولت برق تولیدی را زیر قیمت تمام شده خریداری می‌کند و یا اینکه خریداری کرده و مبالغ را پرداخت نکرده است، بعبارت دیگر دولت تعامل خوبی ندارد، حال آنکه اگر این همکاری وجود داشته باشد بخش خصوصی این توان را دارد که ناترازی برق کشور را برطرف کند. 

پیشنهاد دیگر اینکه صنایع مستقیم برق خود را از شرکت‌های بخش خصوصی تامین کنند در این صورت هم صنایع راضی هستند چون خاموشی استهلاک دستگاه‌ها را بالا می‌برد شاید پیشنهاد بخش خصوصی در این زمینه روی میز دولت است اگر اجرایی شود می‌تواند راهگشا باشد، اینها مسائلی است که باید مورد بررسی قرار گرفته و تغییر رویکرد داشته باشیم، چراکه با روشی که اکنون انرژی کشور را تامین می‌کنیم ناترازی هر روز بیشتر می‌شود.

این کارشناس انرژی خاطرنشان کرد: اگر بنا داریم که ناترازی به نوعی حل شود باید تفکرات تغییر کند. اینکه انرژی صنایع به هر ترتیب باید تامین شود حتی اگر نیاز باشد که واردات برق و گاز انجام شود، درست نیست.