نایب رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی ایران گفت: اگر شرایط به سمت پذیرش FATF نرود، نرخ ارز بسیار بیشتر خواهد شد و ارزش پول ملی کاهش شدیدی پیدا خواهد کرد. فاصله بین اقشار ثروتمند و فقیر گرچه وجود دارد ولی به شدت افزایش خواهد یافت.

عبدالرضا نوروزی در گفت‌وگو با ایلنا در مورد تاثیر FATF بر اقتصاد کشور ادامه داد: تاثیر مشکل FATF بر روند تجارت دیجیتال ما بسیار زیاد بوده، نه تنها در حوزه تجارت دیجیتال بلکه همه حوزه‌های تجارت، صنعت، واردات و صادرات موثر بوده است.

به هر صورت ما دچار تحریم‌های پی‌ در پی شدیم که بخشی از آن به خاطر FATF است که اکثریت کشورهای دنیا به آن پیوسته‌اند و ایران جزو معدود کشورهایی که عضو آن نشده است. نوروزی اضافه کرد: امروز شاهد پیامدهای این موضوع در کشور هستیم و تجار و صنعتگران ما دچار مشکل شده‌اند. برای مثال اگر ما بخواهیم پول را حواله تا کالای خود را دریافت کنیم یا بفروشیم یا هر کار دیگری کنیم باید با دور زدن‌ها پیش برویم‌.

این  دور زدن‌ها باعث می‌شود علاوه بر اینکه سرمایه‌هایمان دچار خطر شود، هزینه‌هایمان چندین برابر می‌شود. در نتیجه در بازار داخلی و نه بازار خارجی نمی‌توانیم رقابت مناسبی داشته باشیم.  نایب رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی ایران اضافه کرد: مطمئنا اگر ما FATF را بپذیریم، شرایط اقتصاد کشور بهبود می‌یابد. ممکن است این اتفاق با سرعت رخ ندهد ولی می‌توان به آن امیدوار بود. الان تجار و دارندگان بنگاه‌های اقتصادی فقط امیدوار هستند که یک چرخه کوچک حرکتی کند. چراکه وضعیت نشانگر این است که ما از حرکت‌های کوچک هم بازمانده‌ایم و تقریبا راکد شده است. نتیجه آن یعنی تورم و رکود را هم شاهد هستیم. اگر FATF پذیرفته نشود، چندان نمی‌توانیم به بهبود وضعیت اقتصادی خوشبین باشیم.