پوشش متفاوت متین ستوده در اکران یک فیلم، به ماجرای پوشش سلبریتی‌ها دامن زد و پس از آن یک هفته خبرسازی در این رابطه اوج گرفت. واکنش‌های مردمی نگاه را به سوی ستوده بُرد و خانم بازیگر هم در اولین واکنش، گفت که صرفا یک پوشش متفاوت داشته و کسی حق ندارد او را قضاوت کند، او البته اضافه کرد که اگر پوشش‌اش کسی یا کسانی را ناراحت کرده، عذر می‌خواهد.

اما قضیه با یک عذرخواهی ختم به خیر نشد و داستان از آن چه که تصور می‌شد، جنجالی‌تر بود. البته تا حدی هم میشد پیش‌بینی کرد که نشریات رادیکال‌تر از خیر این ماجرا به سادگی نخواهند گذشت و البته که نگذشتند. صبح چهارشنبه بود که خبر آمد:« در پی درخواست‌های متعدد مردمی به سامانه دادسرای ارشاد تهران صبح امروز متین ستوده بازیگر سینما به دادسرای ارشاد احضار شد.»

فردای آن روز در خبری دیگر رسانه‌ها نوشتند که ستوده به قید کفالت آزاد شده و خودش دیگر واکنشی نداشت.در این میان اما یک خبر در میان رسانه‌ها به سرعت پیچید و قوت گرفت. برنامه «سلام صبح بخیر» و گفتگو با یک مقام سینمایی این شلئبه را ایجاد کرد که قرار است برای هنرمندان هم مثل فوتبالیست‌ها لباس فرم طراحی شود و البته طراحی و ایده را گردن خانه سینما انداختند.

تا این که خانه سینما یک بیانیه بلندبالا داد:« صبح روز چهارشنبه 24 مهرماه، خانه سینما به موضوعی منتسب شد که از آن بی خبر بود. موضوعی که به سرعت دست به دست شد و سؤالات و واکنش‌هایی در افکار عمومی، هنردوستان و سینماگران پدید آورد.  این اولین بار نیست که خانه سینما با اظهار نظرها، بخشنامه‌ها و بیانیه‌هایی مواجه می‌شود که شائبه دولتی بودن این نهاد صنفی را در ذهن مخاطبان سینمای ایران متبادر می‌سازد و تکرار چنین رویه‌ای، این استنباط را برای اعضای بزرگترین و تنها نهاد صنفی سینمای ایران به وجود می‌آورد که گویی اراده مشخصی در صدد کمرنگ کردن و بلکه حذف تشکل مدنی سینما در کشور است که اگر چنین باشد یقیناً نیتی ناصواب است.

خانه سینما علیرغم آنچه که در اخبار منعکس شده است از تصمیم سازمان سینمایی برای تبیین آئین نامه پوشش هنرمندان در مجامع مطلع نیست و مشورتی هم در این زمینه با هیات مدیره انجام نشده است.

قطعاً هیات مدیره خانه سینما نسبت به رعایت شئون و حفظ حرمت‌های جامعه و همچنین جایگاه ویژه هنرمندان در بین مردم دغدغه داشته و دارد اما اینکه بجای پیگیری مسائل معیشتی، موارد رفاهی، بیمه تأمین اجتماعی و تکمیلی، بیمه بیکاری و از کار افتادگی و ...، طراحی لباس رسمی برای حضور سینماگران در مجامع را در رئوس برنامه‌های خود قرار دهد، نه از جانب مدیریت خانه سینما و نه از جانب اعضای آن پذیرفتنی نیست.

به همین منظور این انتظار جدی وجود دارد که در اظهارنظرها و اطلاعیه‌های سازمان سینمایی دقت لازم در خصوص نسبت این سازمان با خانه سینما به عنوان بزرگترین نهاد جامعه اصناف سینمای کشور لحاظ شود.»

خانه سینما خودش را از ماجرا مبرا کرد و واضح هم بود که چنین ایده‌ای از جای دیگری شروع شده و پای خانه سینما خیلی وسط ماجرا نیست و اصلا مهم نیست که ایده از کجا آمده، حالا شاید مهم‌تر این است که اصلا چرا چنین ایده‌ای شکل گرفته و این کاملا خلاف عرف مجامع سینمایی در سراسر دنیاست. یکسان‌سازی لباس سلبریتی‌ها به نوعی اقدامی بدیع است که شاید تاکنون در هیچ جای دنیا سابقه نداشته و این با احترام گذاشتن به عرف و هنجارهای یک اجتماع کاملا متفاوت است.