نماینده تام‌الاختیار وزیر آموزش و پرورش در مدارس مناطق سیل‌زده گفت: در حال حاضر دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده در کلاس‌های درس خود هستند و هیچ بازمانده از تحصیلی نداریم. 

رضا مددی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در مناطق سیل‌زده که یونیسف تعداد آنها را 100 هزار اعلام کرده، گفت: آمار اعلام شده از سوی یونیسف درست نیست، در حال حاضر دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده در کلاس‌های درس خود هستند. در استان‌های لرستان و گلستان هیچ دانش‌آموزی از چرخه آموزش خارج نیست و مدارس برخی از مناطق خوزستان نیز از شنبه همین هفته آغاز به کار کردند.

وی ادامه داد: طبیعتا روستاهایی هستند که به طور کل تخلیه شده‌اند و هنوز هم مردم به آنجا برنگشته‌اند، اما برای افرادی که از روستای خود رفته‌اند، نیز خدمات آموزشی در نظر گرفته‌ایم. البته زمانی که مردم به محل زندگی خود بازگردند، مدارس‌شان نیز بازگشایی خواهد شد.

مددی با بیان اینکه آموزش و پرورش برای پوشش دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده سیاستگذاری‌های خود را دارد، گفت: طبق سیاست‌گذاری‌هایی که آموزش و پرورش در نظر گرفته، هر دانش‌آموزی در هر جایی که هست‌، می‌تواند به نزدیک‌ترین مدرسه‌ محل سکونت (دائم یا موقت) خود مراجعه کند و به کلاس درس برود. اینکه ما می‌گوییم هیچ دانش‌آموزی از چرخه آموزشی بیرون نیست به این معناست. این موضوع به مدارس استان‌های سیل‌زده نیز ابلاغ شده تا از دانش‌آموزان درگیر سیل حمایت کنند و آنها را تحت پوشش قرار دهند.

نماینده تام‌الاختیار وزیر آموزش و پرورش در مدارس مناطق سیل‌زده گفت: طبق برنامه‌ریزی‌هایی که استان‌ها انجام داده‌اند، دانش‌آموزان مستقر در اردوگاه‌های اسکان اضطراری باید با سرویس ایاب و ذهاب رایگان به نزدیک‌ترین مدارس بروند. وقتی ستاد مدیریت بحران روستاها را تخلیه می‌کند، طبیعتا همه مردم جا به جا می‌شوند و مردم را به اردوگاه یا شهر و روستاهای نزدیک منتقل می‌کنند. اگر دانش‌آموزان در اردوگاه مستقر هستند آموزش و پرورش باید در اردوگاه به آنها خدمات بدهد و اگر در شهرهای و روستا نزدیک مستقر شده‌اند باید همان طور که گفتم به نزدیک‌ترین مدرسه بروند. از طرفی استانداری اجازه نمی‌دهد مردم تا زمانی که روستاهایشان درگیر آبگرفتگی و سیل است به آن محل برگردند.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر دانش‌آموز بازمانده از تحصیل نداریم، گفت: مهم‌ترین اقدام برای ما ارائه خدمات آموزشی است، حال این خدمات آموزشی می‌تواند یا در محل زندگی افراد یا در محل اسکان موقت صورت بگیرد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در سند تحول گفت: خدمت‌رسانی به روستاهایی که آسیب دیده‌اند، امکان پذیر نیست و ستاد بحران هم اجازه ورود به آن مناطق را نمی‌دهد. هر زمان که مردم به روستا برگشتند، خدمات آموزشی در محل را به آنها ارائه خواهیم داد، در هر صورت آموزش و پرورش موظف است به همه دانش آموزان خدمات بدهند.

نماینده تام‌الاختیار وزیر آموزش و پرورش در پایان اظهار داشت: وضعیت روستاها تحت اختیار ما نیست و ستاد مدیریت بحران در مورد آنها تصمیم می‌‎گیرد، اما آموزش و پرورش همه نیروهای خود را بسیج کرده تا تمام خدماتش را در هر نقطه‌ای که هستند، ارائه دهد.