رئیس سازمان بهزیستی در نشست خبری آغاز هفته بهزیستی‌ و سالروز تاسیس سازمان بهزیستی، خبرنگاران منتقد را مورد پرخاش قرار داد.

به گزارش خبرآنلاین، علی‌محمد قادری در این نشست در واکنش به سوالات انتقادی خبرنگاران رسانه‌های همشهری، اعتماد، خبرآنلاین‌ و برخی دیگر از خبرنگاران برآشفت. 

وی در پاسخ به خبرنگار روزنامه اعتماد که بیان کرد «دلیل حضور خانواده‌های پذیرش کننده کودکان نیازمند درمان در این جلسه را نمی‌دانم چرا که عمر فرزند خواندگی در ایران بسیار طولانی است و تازگی ندارد و سال‌هاست خانواده‌ها حتی فرزندان مبتلا به اچ‌آی‌وی‌ را پذیرش می‌کنند»، گفت: شما اجازه ندارید در جهت تنویر افکار و قانع شدن یا نشدن همکارانتان‌ مطلبی بگویید. مگر شما مفتش‌ هستید یا از دیگران وکالت گرفته‌اید؟ شما فقط اجازه دارید سوال رسانه خود را بپرسید.

او در پاسخ به سوال خبرنگار همشهری‌که پرسید مستمری ۶۵۵ هزار تومانی مددجویان در مقایسه با خط فقر ۱۵ میلیون تومانی چطور توجیه‌ می‌شود، نیز پاسخ داد: سوال شما مرتبط با حوزه اقتصاد است و روی میز اقتصاد باید پرسش شود، بنابراین آن را باید مجموعه اقتصادی کشور و معاون اقتصادی‌ رفاهی وزارت رفاه جواب دهند.

او به یکی دیگر از خبرنگاری که پرسید «حدود ۱۶۰ هزار موردی که اعلام کردید وارد چرخه حمایت بهزیستی‌ شده‌اند، مربوط به تعداد افراد است یا تعداد خانوارها»، پاسخ داد: فرقی نمی‌کند. برخی خانوارها یک نفره و برخی چند نفره هستند. مهم این است که خدمات به سرپرست خانواده پرداخت می‌شود. قادری در ادامه سه سوال خبرنگار خبرآنلاین را مبنی بر اینکه «دبیرخانه نظارت بر قانون زیر نظر حوزه توانبخشی است درحالیکه مجری بخش اعظم قانون هم همین حوزه است اما آیا این تداخل اشکال حقوقی و ماهوی ندارد؟ چرا در حدود دو سال حضور شما در بهزیستی گزارشی از اجرای قانون حمایت از معلولان منتشر نشده و موضع شما در خصوص رد عامدانه داوطلبان نابینای‌ پذیرفته شده در آزمون استخدامی آموزش و پرورش چیست» بی‌پاسخ گذاشت‌ و خطاب به خبرنگار خبرآنلاین عنوان کرد: من می‌دانم‌ برخی اطلاعات از طریق همکاران ما به شما می‌رسد اما شما بابت درج اخبار اشتباه باید در برزخ پاسخگو باشید‌. قادری با اشاره به اینکه ده‌ها اقدام بنیادین در بهزیستی انجام شده، از خبرنگار پرسید: آیا خبر دارید که هزار میلیارد به‌ بودجه تهیه اقلام بهداشتی فقط در یک‌ قلم اضافه شده و برای یک معلول‌ پای کربنی‌ ساخته‌ایم؟

وی با بیان این مطلب که قانون حمایت از معلولان پس از سال‌ها مجاهدت در سال ۱۳۹۶ مصوب شد، به تعداد مواد و تبصره‌های آن اشاره کرد و با بیان اینکه قانون مذکور ۳۴ ماده و ۲۹ تبصره دارد، افزود: این نشان می‌دهد من در این حد به قانون‌ تسلط دارم و بعید می‌دانم شما چنین تسلطی‌ به آن داشته باشید.

دولت قبلی برای معلولان فقط ۲ جلسه گذاشت

قادری توضیح داد: اگر اخبار را رصد می‌کردید متوجه می‌شدید که در ۸ سال دولت قبلی فقط دوبار جلسه تشریفاتی با رئیس جمهور و یک یا دوبار هم با معاون اول وقت در مورد معلولان برگزار شده اما ما افتخار می‌کنیم‌ که در این دولت ۳ بار با معاون اول در دفتر وی جلسه داشته‌ایم‌ و من شبانه‌روز کار می‌کنم.

وی با این توضیح که جلسه با معاون اول رئیس جمهور ۸۶ مصوبه و ۶ کارگروه داشت، از خبرنگار پرسید: شما اطلاع دارید که قانون بر لزوم خودروی مناسب‌سازی برای معلولین تأکید کرده و آیا می‌دانید خودروی مناسب‌سازی یعنی چه؟

قادری ابراز کرد: وظیفه من این نیست که آیین‌نامه استانداردسازی خودرو را به شرکت‌ها اعلام کنم بلکه وظیفه خودروسازان و سازمان استاندارد است که‌ آخرین آیین‌نامه استانداردسازی را به شرکت‌ها اعلام کنند تا نمونه خودروی مناسب سازی را تولید کنند.

وی تأمین مسکن رایگان برای خانواده‌های دارای ۳ عضو معلول را از جمله خروجی‌های جلسه با معاون اول رئیس جمهور برشمرد و افزود: وزیر راه اعلام کرد ۱۵۰۰ مسکن رایگان برای سه معلولی‌ها ساخته خواهد شد اما پیگیری اینکه این اتفاق در کجا می‌افتد و چه نهادی خانه رایگان می‌سازد به عهده بهزیستی است‌.