بازماندگان حادثه متروپل آبادان خواستار بررسی هرچه سریع‌تر این پرونده در دادگاه و محاکمه خاطیان آن شدند.

برادر یکی از جانباختگان این حادثه به ایلنا گفت: برخی از خانواده‌ها به نان شب هم محتاج هستند. خیلی از جانباختگان زن و بچه‌هایشان مستاجرند و یک زن تنها با چند تا بچه بی‌پناه مانده است. اقوام و بستگان هم شرایط مالی‌شان به گونه‌ای نیست که بتوانند از آنها حمایت کنند.

فاجعه متروپل آبادان حوالی ظهر دوم خرداد ماه امسال در خیابان امیری واقع در مرکز آبادان رخ داد که منجر به جان باختن 43 نفر و مصدوم شدن 37 نفر شد. اما هنوز پس از گذشت 2 ماه هیچ دادگاهی در این باره برگزار نشده است.

 

هیچ نهاد دولتی در این مدت جویای حال ما نشد

در ادامه نیز مسلم برادر کریم ابراهیمی مقدم(بندری) یکی دیگر از جان باختگان حادثه متروپل به ایلنا، گفت: برادرم داربست بند ساختمان متروپل بود که همان روز حین استراحت با همکارانش در مغازه‌ای داخل زیر زمین نشسته بود که این اتفاق پیش آمد اما یکی از دوستانش که برای خوردن آب به طبقه بالا رفته بود نجات پیدا کرد و همه آنها زیر آوار ماندند.

بندری ادامه داد: کریم 28 ساله و دو تا دختر سه و یک ساله دارد. بعد از 15 روز توانستند پیکر برادرم را از زیر آوار در بیاورند. روزهای سختی برای من و خانوادم بود. در شرایط سخت تنها خیرین کنارمان بودند و هرچقدر از محبت شان بگویم کم است که چقدر هوای خانواده مرحوم برادرم را داشتند. هیچ نهاد دولتی در این مدت جویای حال ما نشد و تنها سپاه به خانواده جانباختگان متروپل سر زد.

وی عنوان کرد: من و مرحوم برادرم از سال 92 در یکی از هلدینگ‌های حسین عبدالباقی کار می‌کردیم و روز حادثه در ساختمان روبه روی متروپل مشغول کار بودم که با این حادثه از کار بیکار شدم.

بندری ادامه داد: اگر این حادثه در هرکجای دیگر رخ می‌داد تاکنون به پرونده‌اش رسیدگی می‌شد، تا کنون نه تنها از مقامات مسئول استان از بازماندگان حادثه دلجویی نکرده که حتی نپرسیدند در این دو ماه از لحاظ اقتصادی خانواده‌ها زندگی شان را چطور گذراندند.

وی گفت: انتظار ما از مسئولان این است که مسببان حادثه هر چه زودتر به سزای اعمال شان برسند تا دوباره شاهد چنین اتفاقی نباشیم و حق و حقوق جانباختگان و مالباختگان حادثه هم در سریع‌ترین زمان پرداخت شود. برخی از خانواده‌های حادثه دیده به نان شب هم محتاج هستند. خیلی از جانباختگان زن و بچه شان مستاجرند و یک زن تنها با چند تا بچه بی پناه مانده است. اقوام و بستگان هم شرایط مالی شان به گونه‌ای نیست که بتوانند از آنها هم حمایت کنند.

 

جانباختگان به حق و حقوق‌شان خواهند رسید

نماینده خوزستان در شورای عالی استان‌ها نیز در این مورد گفت: پس از بازدید از محل ریزش ساختمان به کمیته حقیقت یاب و بررسی شورای عالی، حادثه متروپل را گزارش دادیم. برای مسئولان مربوط هم ارسال شد. اما در خود شورای استان به دلیل عدم برگزاری جلسات هنوز گزارشی یا بحثی در این باره نشده است.

محمد ناصری ادامه داد: تمامی مسئولانی که در حادثه موضوع متروپل به نوعی مقصر بودند، حتی شهرداران سابق هم دستگیر، بازجویی و یا زندانی شده‌اند؛ این نشان می‌دهد مسئولان قوه قضاییه به طور جد پیگیر پرونده هستند. اما بدیهی است روند قضایی پرونده زمان‌بر است.

عضو شورای عالی استان‌ها با اشاره به اینکه عمق فاجعه زیاد است و همین باعث طولانی شدن زمان بررسی پرونده است، گفت: حتی افرادی در اهواز که چند سال پیش در آبادان شهردار بوده‌اند را بازداشت و زندانی کرده‌اند. خانواده‌های جان باختگان حادثه متروپل نگران نباشند و حتما به حق و حقوق شان خواهند رسید.