وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تعطیلی مدارس و عادات غذایی نامناسب می‌تواند در آینده کودکان تأثیر منفی داشته باشد. به گزارش ایرنا، بهرام عین‌اللهی بیان کرد: برچسب‌گذاری مواد غذایی یکی از مهم‌ترین اقدامات سازمان غذا و دارو در جهت ایمنی غذایی بوده، زیرا بررسی میزان قند و شکر که یکی از مواد تأثیرگذار در چاقی افراد است و با اجرایی کردن برنامه‌ها و اقدامات پیشگیرانه  این سازمان اکنون  مصرف اسیدهای چرب و ترانس در خانواده‌ها از ۵ به ۲ درصد کاهش یافته و در حال حاضر با کاهش مصرف نمک و کاهش قند روبه‌رو هستیم.