رئیس خانه احزاب کشور معتقد به شکاف بین حاکمیت و مردم نیست و می‌گوید: ما معترضانی داریم که حرف دارند و حرف‌شان باید شنیده شود. گفت‌وگوی ملی حرکتی است که باید الزامات آن را فراهم کنیم. الزامات گفت‌وگوی ملی این است که ما اشتراکات‌مان را روی میز بریزیم. پایبندی‌مان را به اشتراکات‌مان اعلام کنیم. منوچهر متکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، گفت: آقای رئیس‌جمهور در اوایل اعتراضات، درباره بیان مطالبات اخیر موضوعاتی را مطرح کردند که ما باید شنیدن صدای معترضان را تسهیل کنیم. وزارت کشور برنامه‌ای تحت عنوان گفت‌وگو تدارک دیده که در حال بررسی است و آقای غلامرضا گفتند که ما برای اجرای برنامه گفت‌وگو به کمک خانه احزاب نیاز داریم.

وی افزود: ما هم اعلام آمادگی کردیم و قرار شد از هر فراکسیونی دو نفر انتخاب شوند. در وزارت کشور، در جلساتی که برای بررسی موضوعاتی از این دست تشکیل می‌شود، این ۶ نفر از سوی ۳ گرایش سیاسی خانه احزاب شرکت می‌کنند. اما در مورد صحبت‌های آقای وحیدی، ما گفت‌وگویی در این زمینه با وزارت کشور نداشتیم. اما از دیدگاه ایشان، خانه احزاب برای تشکیل یک کمیته جهت بررسی خسارت‌هایی که به آسیب‌دیدگان وارد شده و جبران این خسارت‌ها قویا موافق است.

متکی در پاسخ به این سوال که نظرتان درباره اهمیت تشکیل گفت‌وگوی ملی چیست، گفت: گفت‌وگویی که امروز براساس صحبت آقای رئیسی شکل گرفته و وزارت کشور در حال طراحی آن هست، ممکن است مدارک و مراحل مختلفی داشته باشد. در گام نخست، شنیدن سخن مطالبه‌گران و معترضان است که مقام معظم رهبری در فرمایشات خودشان تفکیکی بین اغتشاشگران و معترضان مطرح کردند و نگاه‌شان را مشخص کردند که دولت هم همین خط را دنبال می‌کند. من گمان می‌کنم در گفت‌وگوی ملی با آن وفاق جمعی که به وجود می‌آید، احزاب می‌توانند میدان‌داری‌ این بحث را به عهده بگیرند.