نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه گفت: گیر دادن بی مورد به مسئولان و پرداختن به حریم خصوصی و زندگی شخصی افراد مطالبه گری نیست، نباید این موارد با مطالبه گری اشتباه گرفته شود.

به گزارش انتخاب، سید مهدی قریشی، در همایش دانشجویی «مطالبه گری منطقی و هوشمندانه» که با حضور دانشجویان استان، د برگزار شد، افزود: شخصیت حقیقی و حیثیت خانوادگی یک مسئول را نباید به مفهوم مطالبه‌گری ارتباط داد. این نوع رفتارها به معنای تفتیش در زندگی و حریم خصوصی است و باید از این نوع نگاه و رفتار خودداری کرد.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی، عنوان کرد: مطالبات باید همراه با رعایت شأن مسئولان و نیز با رعایت اخلاق باشد. این طور نباشد که احساس شود فردی در مسیر مطالبه‌گری دنبال خدشه دار کردن جایگاه و خود آن عنوان و مسئولیت است؛ مطالبه از عملکرد مسئولان باید مورد توجه و دقت قرار گیرد.

وی ادامه داد: برخی با این استدالال که مردم باید همه چیز را بدانند نسبت به انتقال هر مطلبی به عموم اقدام می‌کنند. این اقدام نادرست و غیرمنطقی است، به عنوان مثال اینکه مردم تصاویر یک تصادف وحشتناک را ببینید بر اساس کدام منطق است؟ چرا مردم باید چنین مواردی را ببینند؟ این نمایش تصاویر و خدشه دار کردن اذهان و قلوب مردم چه تاثیری بر زندگی عمومی دارد؟ در این موارد باید دقت کافی شود که مردم نیاز نیست هر چیزی را بدانند بلکه باید آنچه در جامعه نیاز است را بدانند و از آن مطلع باشند.