نماینده سابق مجلس با بیان اینکه عده‌ قلیل و کمی در انتخبات مجلس یازدهم به نمایندگان فعلی رأی دادند، گفت: اما نمایندگان اجازه ندهند که همان گروه اندک هم ناامید شوند و با خود بگویند که ما پای صندوق‌های رأی رفته‌ایم و عده‌ای نماینده انقلابی انتخاب کرده‌ایم و اکنون باید در انقلابی‌گری آن‌ها شک کرد.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی با تاکید بر اینکه فکر ‌می‌کنم نمایندگان مجلس یازدهم باید حرمت کلمه «انقلابی» را حفظ کنند، در گفتگو با ایلنا به سفرهای استانی رئیس مجلس یازدهم اشاره کرد و افزود: آقای قالیباف بیاید به عنوان ناظر عالی، اطلاعات یکی از پروژه‌هایی را که بازدید کرده است ارائه دهد، اگر توانست این کار را بکند! به نظر من اصلاً نظارت میدانی‌ای وجود ندارد و بیشتر شبیه سبک و سیاق تبلیغات انتخاباتی است.

وی ادامه داد: ایشان در این سفرها چه میزان می‌تواند نظارت کند؟ برای مثال نزدیک به ۸۰ هزار پروژه در کشور داریم که روزی زمین مانده است، آقای قالیباف بگوید چند پروژه را می‌تواند نظارت کند؟ این چه سبک و سیاق نظارت است؟ نظارت میدانی در چنین شرایطی در بین مردم لولیدن است؟ ما چند پروژه ملی بزرگ داریم، آیا این پروژه‌های ملی بسیار بزرگ، نباید ناظر داشته باشد؟

جعفرزاده تصریح کرد: رئیس مجلس می‌تواند تعدادی از این پروژه‌های بسیار بزرگ را برای خود بگذارد و شخصا آن‌ها را بررسی کند، اما مابقی پروژه‌ها را کمیسیون‌ها بروند و نظارت کنند، اما آیا این اتفاق افتاده است؟ خیر. من نمی‌گویم خدایی ناکرده نیتش غلط است، نیتش درست است اما سبک و سیاقش بسیار بسیار اشتباه است.

وی در ادامه با انتقاد از شیوه انجام سفرهای قالیباف اظهار داشت: نکته دیگر هم این است که کجای دنیا نظارت میدانی به این شکل است؟ نظارت میدانی یعنی چه؟ به ما هم بگویند که کدام پروژه‌ها بوده است؟ شیوه مناسب‌تر این بود که مثلا از ۶۰ هزار میلیارد تومان پروژه‌هایی که در سال ۹۹ داریم، ۱۰ مورد را انتخاب می‌کرد و آن ده تا که در رأس پروژه‌ها قرار داشت را دنبال می‌کرد و به مردم هم اعلام می‌کرد که این‌ها بیشترین اعتبار را می‌خواهند. بعد یک پروژه را گزارش بدهد که مثلاً ۲۰ سال این پروژه بودجه گرفت و پیشرفتی نداشت، اما من نسبت به آن بازدید و نظارت میدانی کرده و تکلیف کرده‌ام که اگر تا سه ماه دیگر درست نشود، فلان وزیر را استیضاح می‌کنیم، آیا این اتفاق افتاد؟ نیفتاد.