پیشتر جرمی هانت، وزیر امور خارجه جدید بریتانیا از تصمیم ترامپ مبنی بر خروج از برجام انتقاد کرده بود. اما اخیرا سفیر آمریکا در بریتانیا از لندن خواست که در زمینه فشار بر تهران به ترامپ بپیوندند.  متحدان اروپایی آمریکا پس از خروج ترامپ از معاهده برجام، از کنترل اوضاع در آینده ابراز ناامیدی کرده بودند. براساس معاهده برجام غرب در قبال التزام ایران به محدودیت‌های هسته‌ای، تحریم‌های اعمال شده بر این کشور را لغو کرد.  هفته پیش جرمی هانت به همراه همتایان آلمانی و فرانسوی خود، نسبت به تصمیم آمریکا مبنی بر خروج از برجام و اعمال مجدد تحریم‌ها ابزار تاسف کردند و تعهد دادند که از شرکت‌هایی که علاقه‌مند به ادامه فعالیت در ایران باشند، در برابر آمریکا حمایت خواهند کرد. 

بریتانیا به وضوح اعلام کرده است که بر تعهدات خود در قبال برجام و ایران پایبند است اما در صورت لزوم با مقامات آمریکایی در مورد چگونگی حفظ فشار و کنترل فعالیت‌های منطقه‌ ایران گفتگو خواهد کرد.  روز پنج‌شنبه هفته گذشته، معاون وزیر امور خارجه بریتانیا در منطقه خاورمیانه، برت الیستر، اعلام کرد که آمریکا در قبال ایران اشتباه کرده است و بنابراین در برابر این تصمیم ترامپ خواهد ایستاد: «گاهی اوقات باید بر خلاف میل دوستان خود عمل کنید»

در مقابل سفیر آمریکا در لندن، وودی جانسون از بریتانیا خواست در موضع‌گیری خود تجدیدنظر کند. وی در مصاحبه با نشریه Sunday Telegraph گفت: «زمان آن رسیده است که از قرارداد ناقص سال 2015 عبور کنیم؛ ما از بریتانیا می‌خواهیم تا از قدرت دیپلماتیک قابل ملاحظه خود استفاده کرده و با ما در طراحی قرارداد بین‌المللی جدید و جامعی همکاری کند»

جانسون با اعلام اینکه تهران در ماه‌های بعد از برجام در عوض صرف پول آزادشده برای مردم تحت فشارش، آنها را صرف نیروهای شبه‌نظامی و تروریستی در منطقه کرده است، ایران را به حمله‌های سایبری علیه کشورهای غربی، حمایت از حزب‌الله، تجهیز مبارزان یمن و تهدید آشکار موجودیت اسرائیل متهم کرد. 

وی در ادامه گفت: «بر همه واضح است که قرارداد هسته‌ای سابق به هیچ وجه خطر ایران را کاهش نداده است، بلکه باعث رشد آن شده است ایران در عوض تبدیل شدن به کشور مسئولیت‌پذیر در عرصه جهانی، تنها قلدرتر شده است». وی از تمامی کشورهای غربی خواست تا ایران را مجبور به تغییر رفتار کنند. 

جانسون گفت: «ما تنها با استفاده از جبهه‌ای متحد می‌توانیم بیشترین فشار ممکن را به نظام ایران وارد کنیم تا در نهایت بتوانیم مسیر ایران را تغییر داده و فعالیت‌های خصمانه این کشور را خاتمه دهیم؛ در صورتی که رژیم ایران به مانند کشوری معمول و نرمال تغییرات طولانی‌مدت و قابل لمسی در سیاست‌های خود دهد، آنگاه آمریکا آماده از سر گیری روابط تجاری و دیپلماتیک است. ایران در این صورت می‌تواند تمامی تکنولوژی‌های خود را توسعه دهد و نقشی اساسی در اقتصاد جهان بازی کند، تا آن زمان ما بیشترین فشار را به ایران وارد خواهیم کرد و از بریتانیا نیز می‌خواهیم ما را در این مسیر همراهی کند.»