پیام تبریک مهندس ارزانی  به تیم‌های ورزشی فولاد هرمزگان

مشارکت کارکنان در تصمیم گیری ها و ترویج فرهنگ کار گروهی از جمله مواردی است که طی سالیان گذشته از اهمیت ویژه ای در فولاد هرمزگان برخوردار بوده است. این شاخص پر اهمیت در سال جاری به خوبی نمایان شده است.

پس از کسب افتخارات اخیر از جمله کسب تقدیرنامه دو ستاره جایزه ملی تعالی سازمانی ایران، کسب عنوان یکی از ده شرکت پیشرو در بین ۱۰۰ شرکت برتر ایران، دریافت تندیس ساخت محصول نوآور برتر ایرانی، دریافت نشان لیاقت حمایت از تولید ملی و کسب عنوان صادر کننده نمونه برای چهارمین سال متوالی که نشان از تلاش و همکاری همه جانبه کلیه بخش های شرکت با یکدیگر است، نمایش غرورانگیز جوانان پرمایه و شایسته شرکت فولاد هرمزگان که به کسب افتخار و عنوان قهرمانی در رقابتهای فوتبال و فوتسال لیگ برتر استان هرمزگان انجامید نشان دهنده نهادینه شدن فرهنگ کار تیمی و تلاش در رسیدن به نتیجه در همه عرصه های فکری، فرهنگی و اجتماعی در فولاد هرمزگان می باشد.

ضمناً، افتخارات ارزشمند دیگری از جمله چهار قهرمانی تیم فوتسال در جام کارگری کشور، مسابقات ایمیدرو، جام کارگری استان و جام رمضان، قهرمانی فوتبال ساحلی در جام رمضان استان، قهرمانی تیم کبدی در دستجات آزاد کشور، قهرمانی تیم بسکتبال بانوان در لیگ استان و نایب قهرمانی فوتسال پیشکسوتان در جام فجر استان که همه در سال 1397 رقم زده شد و فعالیت های مستمر تیم های کوهنوردی و دوچرخه سواری و شطرنج و بدمینتون و بوکس و غیره همگی گویای این واقعیت و شایسته تقدیر می باشند.

اینجانب، ضمن تبریک و تهنیت بابت کسب این عناوین که برگ زرین دیگری بر افتخارات شرکت فولاد هرمزگان می باشند، از کلیه همکاران افتخار آفرین خود در فولاد هرمزگان تقدیر و تشکر نموده و تداوم موفقیت های شرکت، کارکنان و خانواده آنها و همچنین پیمانکاران را از درگاه الهی خواهانم.

    


معاون طرح و برنامه وزارت صنعت ،‌معدن و تجارت خبر داد:

فعال سازی معادن کوچک آهن پلاسری استان سیستان و بلوچستان

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت،معدن و تجارت گفت: پروژه احیاء ،فعال سازی و توسعه معادن کوچک آهن پلاسری استان سیستان و بلوچستان انجام می شود.

سعید زرندی در سفر به استان سیستان وبلوچستان گفت:بررسی های کارشناسی بر روی معادن آهن پلاسری استان انجام شده و سرمایه گذار در محدوده های غیر فعال با استفاده از تجهیزات طراحی شده جدید استخراج و فرآوری را انجام می نماید.

وی گفت : با این روش می توان تعدادی از معادن غیر فعال معادن آهن پلاسری را احیا کرد.

معاون طرح و برنامه افزود:با فعال سازی هر معدن بین 30 تا 50 نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شدزرندی تاکید کرد: استفاده از نیروی بومی و آموزش های فنی و نیز اکتشاف تکمیلی توسط سرمایه گذار انجام خواهد شد.

وی گفت: استان سیستان و بلوچستان ظرفیت خوبی در معادن دارد خصوصا در معادن آنتیموان که در این استان بستر بسیار خدادای مناسبی وجود دارد.

زرندی افزود: پروژه احیاء ،فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس یکی از برنامه های مهم وزارت صنعت،معدن و تجارت در خصوص سیاست های اقتصاد مقاومتی است که شرکت تهیه و تولید مواد معدنی مسئولیت اجرای آن را عهده دار است و استان سیستان و بلوچستان می‌تواند تجربه موفقی در این زمینه باشد.

بنا بر این گزارش، پروژه احیاء ،فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس با محوریت شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در حال پیگیری است.

با اجرای این طرح ایجاد ، توسعه و ارتباط مستقیم با واحدهای زنجیره ارزش افزوده در مناطق معدنی مد نظر خواهد بود و با اجرای موارد یاد شده امکان فعال‌سازی معادن کوچک مقیاس فلزی منطقه به‌منظور تامین نیاز زنجیره مذکور با رویکرد، فعال‌سازی معادن کوچک مقیاس، ایجاد اشتغال در بخش معدن، افزایش تولید (افزایش میزان استخراج مواد معدنی ) خواهد بود. در این سفر معاون طرح و برنامه از چند طرح در حال اجرای صنعتی و معدنی در زاهدان و زابل بازدید کرد.