عزم فولاد هرمزگان بر تحقق تولید با کل ظرفیت اسمی 

یکی از شرکت های موثر و بزرگ در صنعت فولاد که سهم هشت درصدی از تولید این محصول را در بازار بر عهده دارد شرکت فولاد هرمزگان است که با ظرفیت اسمی تولید 1.5 میلیون تن تختال عزم خود را بر تحقق تولید با کل ظرفیت اسمی در سال جاری جزم کرده است .

فرزاد ارازنی از اهمیت بومی سازی و تاثیرگذاری آن در خودکفایی صنعت فولاد و عدم نیاز به خارج از کشور گفت.

به گفته وی این شرکت با ایجاد یک دپارتمان مستقل بومی‌سازی  در ساختار رسمی خود، توجه به بومی سازی را بیش از پیش در برنامه‌ها قرار داده است. این بخش در قالب گروه‌های کاری، با گروه بهره‌برداری و بخش خرید و R&D همکاری کرده و سعی می‌کند با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع داخلی کشور، نیازهای داخلی شرکت را برطرف نماید. در واقع  وظیفه این بخش شناسایی مسیرهای مختلف برای تامین قطعات، تجهیزات و ماشین‌آلات وارداتی است تا بتوان در داخل کشور اقدام به تولید آن کرد . 

از نگاه ارزانی ، بومی‌سازی در زمینه مواد اولیه، قطعات، تجهیزات و ماشین‌آلاتی که مصرف عمومی در صنایع کشور دارند در میان مدت سبب خودکفایی کشور می‌شود . 

مدیر عامل فولاد هرمزگان در این گفت و گو با اشاره به اینکه بومی‌سازی در اشتغال‌زایی موثر است، تصریح کرد: این موضوع موجب می شود نهادها، شرکت‌ها و تولید‌کنندگان جدیدی به چرخه اقتصاد اضافه شوند.وی با بیان اینکه در زمان تحریم، بومی‌سازی معنای عمیق تری پیدا می‌کند، خاطرنشان کرد: در واقع تحریم فرصت بسیار مناسبی برای بومی‌سازی قطعات، تجهیزات و ماشین‌آلات مهیا می‌کند، زیرا به‌واسطه بومی‌سازی می‌توان نیازها را با توجه به توانایی‌های موجود برطرف کرد.

وی در ادامه اشاره ای به پروژه های جدید فولاد هرمزگان در حوزه بومی سازی داشت و  طراحی و ساخت آب‌شیرین‌کن دریا به روش جذبی با استفاده از انرژی خورشیدی، طراحی و ساخت ابزار لبه یاب هوشمند مورد استفاده در فرآیندهای فرزکاری و ماشین کاری ، فعال نمودن کاتالیست‌های مستعمل واحد احیا مستقیم با استفاده از دی‌اکسید کربن فوق بحرانی و ساخت کریستالیزاتور را اهم این پروژه ها دانست 

ارزانی همچنین ،  بومی سازی محصولات تولیدی  در راستای نیاز های صنعتی کشور را از اولویت های شرکت فولاد هرمزگان دانست . 

مهندس ارزانی با اشاره به 12 دی ماه سالروز افتتاح شرکت فولاد هرمزگان ، تلاش کارکنان این شرکت را در خلق رکوردهای پی در پی و تلاش به سیر تعالی و سرآمدی در صنعت فولاد را قابل ستایش خواند و افزود در 9 ماهه امسال تولید آهن اسفنجی 11 درصد و تولید تختال 5.4 درصد رشد داشت  این درحالیست که در سال جاری تا کنون دو بار رکورد تولید ماهیانه اسلب با 135128 تن در فروردین و 135699 تن در خرداد و یکبار تولید ماهیانه آهن اسفنجی با 158241 تن در خرداد شکسته شد .

    


عملکرد درخشان فولاد مبارکه در 9ماهه سال جاری 

فولاد مبارکه طی نه ماه گذشته با دستیابی به سود حدود 7 هزار میلیارد تومان، نسبت‌به مدت مشابه سال قبل رشد 90 درصدی را به ثبت رساند.

امیرحسین نادری، معاون اقتصادی و مالی فولاد مبارکه ضمن تأیید این خبر افزود: شرکت فولاد مبارکه  به‌عنوان پیشرو در صنعت فولاد کشور همواره عملکرد موفقی داشته است.

وی با اشاره به اهمیت تولید و درآمدزایی در اقتصاد کشور تصریح کرد: شرکت فولاد مبارکه با همکاری مدیران و کارکنان خود به‌عنوان یکی از ارکان اصلی صنعت و اقتصاد کشور توانسته است در 9 ماه گذشته معادل 16.150 میلیارد تومان درآمد به ثبت برساند که نسبت به مدت مشابه سال 96  (11هزار میلیارد تومان) 46 درصد رشد داشته است. وی با بیان اینکه این میزان سود و درآمد رکوردی جدیدی در کارنامه درخشان فولاد مبارکه است گفت: 932 ریال سود به ازای هر سهم ارمغان این تلاشها برای سهامداران است که علیرغم همه محدودیتها به دست آمده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در سال جاری تاکنون 747 هزار تن انواع محصولات شرکت به بازارهای هدف صادر شده است.

 معاون اقتصادی و مالی شرکت فولاد مبارکه از افزایش تولید و افزایش بهره‌وری و نرخ فروش محصولات به‌عنوان عوامل اصلی تأثیرگذار بر افزایش درآمد شرکت یاد کرد.