توافق نامه ایجاد شبکه 5G بین شرکت فولاد مبارکه و ایرانسل روز یکشنبه  (نهم خرداد ماه)  امضا شد.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه ضمن ابراز خرسندی از امضای تفاهم‌نامه فولاد مبارکه با ایرانسل گفت: آرزو دارم که طرح تحول دیجیتال با سرعت انجام شود و تغییرات مدیریتی کشور باعث تغییر در سرعت این  طرح نشود.

حمیدرضاعظیمیان در آیین امضای تفاهم‌نامه فولاد مبارکه با ایرانسل خاطرنشان کرد: این تفاهم‌نامه شروع بسیار خوبی است تا با کمک شرکت ایرانسل پروژه‌های طرح تحول دیجیتال در فولاد مبارکه اجرا شوند.

وی افزود: قطعاً اراده و عزم قطعی فولاد مبارکه نه به عنوان یک اقدام ظاهری بلکه به عنوان یک ضرورت در جهت استفاده از نسل پنجم تلفن همراه برای اجرای طرح تحول دیجیتال بسیار جدی است.

عظیمیان یادآور شد: امروز فولاد مبارکه با این اقدام اراده قطعی خود را برای اجرای طرح تحول دیجیتال نشان داد که همراهی شرکت ایرانسل در این راستا یاری‌رسان ما خواهد بود.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: تفاهم‌نامه فولاد مبارکه با ایرانسل در راستای هوشمندسازی تولید در این شرکت، پیام مهمی برای شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات دارد تا آن‌ها هم در این راه در کنار ما قرار بگیرند.

ضرورت اجرای هرچه  سریع‌تر طرح تحول دیجیتال در فولاد مبارکه

وی با تأکید بر ضرورت استفاده بیشتر و بهتر فولاد مبارکه از خدمات شرکت ایرانسل اذعان داشت: شرکت ایرانسل در جهت ارتقای سطح تکنولوژی ارتباطات کشور بسیار فعال است و همواره درصدد افزایش راندمان و بهره‌وری بوده است، لذا می‌تواند همراه خوبی برای فولاد مبارکه باشد‌.

عظیمیان ضمن ابراز خرسندی از امضای تفاهم‌نامه فولاد مبارکه با ایرانسل بیان کرد: آرزو دارم که طرح تحول دیجیتال با سرعت انجام شود و تغییرات مدیریتی کشور باعث تغییر در سرعت این طرح نشود.

وی متذکر شد: اگر بخواهیم فولاد مبارکه با همین قدرت تولید و فروش پابرجا باشد لازم است که طرح تحول دیجیتال اجرایی شود.

در ادامه معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه اصفهان گفت: این شرکت سال گذشته با تعریف برنامه‌ای ۵ ساله برای هوشمندسازی خود تلاش می کند تا با اجرای شبکه 5G به شرکتی هوشمند مبتنی بر نسل چهارم اقتصادی تبدیل شود.

نقوی، یکی از ابعاد نسل چهارم  را تحول دیجیتال هوشمندسازی کارخانه ها دانست و افزود: ره نگاشتی برای دستیابی به این هدف در افق ۱۴۰۴ طراحی شده  که مهمترین الزامات آن ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی برای کارخانه ای هوشمند است.

وی گفت: در زمینه تحقق طرحهای  فولاد +۲۲ که سال گذشته در این شرکت آغاز شده  مرحله نخست هوشمندسازی لجستیک و قرارداد اجرایی بین  شرکت ایرانسل و ایریسا  (از شرکت‌های زیرمجموعه فولاد مبارکه) امروز امضا شد.

معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه اصفهان،با بیان ینکه تاکنون کنترل، برنامه‌ریزی و اجرای حمل سرباره‌ها اپراتور محور بوده افزود: با امضای این قرارداد در شرکت فولاد مبارکه به روش  هوشمند سرباره حمل می شود.

 وی گفت: این پوشش ارتباطی به عنوان سومین ساختار موجود در کشور پس از تهران و شیراز، در شرکت فولاد مبارکه به عنوان اولین شرکت صنعتی در کشور ایجاد خواهد شد.