دست‌یابی به سیستم‌های پایدار با انجام بازرسی‌های مؤثر

معاون بهره‌برداری شرکت فولاد مبارکه در هفتمین جلسۀ کمیتۀ حفاظت فنی و بهداشت کار این شرکت که با حضور جمعی از مدیران معاونت بهره‌برداری، رئیس واحد ایمنی، بهداشت حرفه‌ای و آتش‌نشانی برگزار شد، گفت: به‌طور قطع، دست‌یابی به سیستم‌های پایدار و قابل‌اطمینان در شرکت فولاد مبارکه با انجام بازرسی‌های مؤثر میسر خواهد شد.

مختار بخشیان، در این جلسه که با محوریت بررسی وضعیت سیستم‌های بازرسی تجهیزات و سازه‌های فلزی برگزار شد، گزارش‌ها و مطالب آموزشی حوزۀ ایمنی را که در جلسات این کمیته مطرح می‌شود، مفید دانست و با تأکید بر مسئولیت همۀ کارکنان و مدیران در تمامی رده‌های سازمانی در قبال موضوع ایمنی گفت: حضور مؤثر مدیران و سرپرستان در سایت و نظارت بر انجام ایمن فعالیت‌ها یکی از راه‌های پیشگیری از وقوع حوادث است. وی در ادامه، بازرسی مؤثر از تجهیزات باربرداری (سیم بکسل، هوک، پنس‌ها و...)، سازه‌های فلزی، سیلندرهای اطفای حریق، باکس‌های گاز و اکسیژن و تونل‌های برق را در نواحی مختلف به‌منظور دست‌یابی به ایمنی در شرکت فولاد مبارکه و همچنین نقش تکنسین‌های خط تولید و تعمیرات را در زمینۀ بازرسی‌ها بسیار حائز اهمیت دانست.

در این جلسه، محسن کفیل، مدیر دفتر فنی نگهداری و تعمیرات نیز گزارشی از اقدامات انجام‌گرفته در زمینۀ سیستم‌های بازرسی در نواحی مختلف و وضعیت کنونی بازرسی از ابزار و تجهیزات، تونل‌های برق، لایف‌لاین‌ها و کپسول‌های اطفای حریق ارائه کرد و همچنین به بیان نقاط ضعف و قوت نواحی مختلف در زمینۀ بازرسی از تجهیزات و تونل‌های برق پرداخت. در ادامۀ این جلسه، علیرضا حیدری ابیانه، رئیس بازرسی جراثقال‌ها و سازه‌های شرکت فولاد مبارکه هم با ارائۀ گزارشی از وضعیت سازه‌های فلزی و سازۀ جرثقیل‌های سقفی در نواحی مختلف شرکت، انجام اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه در زمینۀ تقویت سازه‌های فلزی به‌منظور پیشگیری از بروز حوادث احتمالی را مورد تأکید قرار داد. شایان ذکر است به‌منظور رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، مدیر ارشد تولید، مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی، مدیر بهداشت حرفه‌ای، ایمنی و محیط‌زیست و سایر مدیران به‌صورت آنلاین در این جلسه حضور داشتند.

    

اهداف و اقدامات استراتژیک فولاد هرمزگان در افق 1402 تصویب شد

براساس فرآیند مدیریت استراتژیک و طبق روال سال های گذشته، درجلسه‌ای دوروزه، اهداف، شاخص ها و اقدامات استراتژیک شرکت فولاد هرمزگان در افق ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ با حضور مدیرعامل، معاونین و مدیران شرکت نهایی و مصوب شد.

معاون تکنولوژی و توسعه شرکت فولادهرمزگان در ارتباط با فرآیند تدوین اهداف شرکت گفت: فرایند تدوین استراتژی‌ها از نیمه دوم دی ماه آغاز و درکمیته های تحول هفت گانه تحلیل محیط کلان، تحلیل محیط صنعت و تحلیل محیط درون سازمان و شناسایی نیازها و انتظارات ذی‌نفعان، انجام گردید.

همچنین اهداف و اقداماتی که به طور کامل محقق نشده بودند بر مبنای منابع و قابلیت‌های مورد نیاز و ورودی های دیگر از جمله گزارش بازخورد تعالی سازمانی، نتایج خودارزیابی و ... بررسی شد.

در این جلسات پیشنهاد اولیه اهداف و اقدامات استراتژیک سطح شرکت تدوین و برای جمع بندی آماده گردید. و در پایان بخش نهایی فرایند تدوین استراتژی سطح شرکت و جمع بندی و تصویب نهایی آن در روزهای دوم و سوم اسفند ماه ۹۹ انجام شد.پس از این جلسه دوروزه ، اهداف و اقدامات سطح شرکت که در این جا نهایی شده است ، در کمیته‌های اصلی تحول شکسته می‌شود و هر کمیته متناسب با نقش خود در این اهداف، اقدامات متناسب تعریف و اجرایی خواهد کرد.