فوتبال بانوان طی سال‌های اخیر روند رو به رشدی داشته و توانسته حسابی خودی نشان دهد. اما این تلاش برای اینکه از حمایت‌ها و امکانات بیشتری برخوردار شود و توجه مسئولان از جمله فدراسیون فوتبال را خود جلب کند، به نظر کافی نبوده است. فوتبال بانوان  در لیگ جذاب نشان داده و حتی تعدادی از گل‌هایی که دختران به ثمر رسانده‌اند در فضای مجازی وایرال شد و با گل‌های بازیکنان بزرگ فوتبال جهان مقایسه شد. همچنین دختران فوتبال راه‌شان را به کشورهای دیگر هم باز کردند و با لژیونر شدن نشان دادند که چقدر توانمند هستند. یکی از تازه‌ترین اتفاقاتی که برای فوتبال زنان افتاد که باعث خوشحالی بسیاری این جامعه شد، حضور فوتبال زنان در رویداد مهم جام ملت‌های زنان آسیا است. در آستانه این حضور اما تیم ملی تعطیل است و ملی‌پوشان و کادر فنی هم در لیگ یک مشغول فعالیت هستند.

بلاتکلیفی و بی‌توجهی به تیم ملی فوتبال زنان ایران باعث شده تا ملی‌پوشان با پایان لیگ برتر، در لیگ دسته یک پا به توپ شوند و سرمربیان تیم ملی زیر ۱۶ سال و بزرگسال هم در این سطح تیم‌داری کنند. در حالی که تیم ایران تا کمتر از ۶ ماه دیگر باید در رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های زنان آسیا به میدان برود، اما بی‌توجهی مسئولان فدراسیون فوتبال باعث شده تا زنان در نبود تیم ملی به دسته یک وارد شوند.

سمانه چهکندی، زهرا سربالی، بهناز طاهرخانی، شبنم بهشت، ملیکا متولی، فاطمه متولی، افسانه چترنور (خانم گل لیگ برتر فوتبال زنان ایران)، عارفه سیدکاظمی، فاطمه امینه برازجانی و همچنین ژاله طوفانپور (خانم گل لیگ ساحلی) بازیکنان ملی‌پوش حاضر در لیگ یک هستند که رقابت‌های آن در حال برگزاری است. از طرفی مریم آزمون سرمربی تیم ملی بزرگسالان ایران در مقدماتی انتخابی المپیک و شادی مهینی مربی تیم زیر ۱۶ سال هم هدایت دو تیم از لیگ یک را برعهده گرفته‌اند.

این اتفاق در پی اوضاع اسفبار فوتبال زنان افتاده است؛ آخرین باری که تیم ملی ایران در یک مسابقه رسمی به میدان رفت به  ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ و مرحله دوم انتخابی المپیک برمی‌گردد که با شکست چهار بر یک برابر چین تایپه از صعود به مرحله نهایی بازماند و حذف شد. از آن زمان تیم ملی تعطیل شد و هیچ فعالیتی نداشت تا اینکه ۲۸ آذر ۹۹ از رنکینگ فیفا هم بیرون رفت.

بازیکنان و مربیان در حالی که باید در اردوی آماده‌سازی تیم ملی برای جام ملت‌های آسیا باشند، درگیر لیگ یک شده‌اند که نتیجه بی‌توجهی مسئولان فدراسیون است. شهره موسوی نایب رییس جدید این فدراسیون ظاهرا مشغله‌های مهم دیگری دارد که قید برنامه‌ریزی برای فوتبال بانوان را زده است.

او که یک بار در لیگ فوتبال و یک بار در لیگ فوتسال با دسته گل راهی ورزشگاه شد، نشان داده در زمینه تبلیغات به خوبی عمل می‌کند، اما مثل اینکه سررشته‌ای از فوتبال و فوتسال زنان ندارد، چون هر مدیر ورزشی که اندکی از این بخش شناخت و از مشکلات آن آگاهی داشته باشد، می‌داند اکنون تیم ملی در موقعیتی حساس قرار دارد و باید هرچه زودتر نسبت به تشکیل آن و آغاز اردوها اقدام شود. موسوی که این روزها کمتر در دفتر فدراسیون حضور دارد و حتی شنیده شده که فعالیت‌های فوتبال زنان را به دفتر کار خود در شرکت بازاریابی‌اش منتقل کرده است با بی توجهی خود فرصت آماده‌سازی را از تیم ملی می‌گیرد و به رسم مدیران سابق هم پاسخگوی عملکرد خود نیست.

افسانه چترنور خانم گل این فصل از لیگ فوتبال بانوان از جام ملت‌های آسیا به عنوانی پلی یاد کرده بود که می‌تواند فوتبال زنان ایران را به سمت پیشرفت ببرد. این صحبت نشان از روحیه و انگیزه دختران ملی‌پوش است. اما با نادیده گرفته شدن این انگیزه مشخص نیست چه سرانجامی در انتظار این تیم است.