کارگران آلومینیوم‌سازی اراک که بیش از 40 روز است برای دستیابی به مطالبات خود دست به اعتراض زده‌اند، می‌گویند: در انتظار تحقق وعده‌ها هستیم.

این کارگران در گفت‌وگو با ایلنا با بیان اینکه مسئولان اداره کار و فرماندار وعده داده‌اند مشکلات ما را حل می‌کنند و اوضاع روبراه می‌شود، اعلام کردند: در روزهای گذشته به اعتراض خود ادامه دادیم و امیدواریم در اولین فرصت، به وعده‌ها عمل کنند.خواسته‌های این کارگران، بازنگری در طرح طبقه‌بندی مشاغل، پرداخت به موقع حقوق، بازسازی و نوسازی تجهیزات فرسوده تولید برای جلوگیری از تعطیلی شرکت و رعایت استانداردهای ایمنی کار است.

در همین زمینه «احمدی» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی نیز اعلام کرده که اختلافاتی بین شورای اسلامی کار و مدیریت شرکت آلومینیوم وجود دارد که در این راستا سه جلسه کمیسیون کارگری به ریاست معاون سیاسی استاندار و سه جلسه کمیسیون کارگری شهرستان به ریاست فرماندار اراک تشکیل شده است.

همچنین اعضای شورای اسلامی کار نشستی با هیات مدیره آلومینیوم‌سازی داشتند و قرار بر این شد که خواسته‌های حقوقی و قانونی کارگران رعایت شود.