کیلیان امباپه ستاره فرانسوی رئال مادرید چه در ترکیب تیم ملی کشورش و چه تیم باشگاهی‌اش، فصل درخشانی را پشت سر می‌گذارد. با توجه به رقابت‌ کشورها در انتخابی جام جهانی اگر بخواهیم به سطح ملی نگاه کنیم، فرصت خوبی است تا به بازی این ستاره در دیدار مقابل اوکراین اشاره کردیم. مسابقه‌ای که به دلیل شرایط جنگی اوکراین اجازه برگزاری در کیف نداشت تا مسابقه دو تیم در ورشو برگزار شود که طبق پیش‌بینی با پیروزی خروس‌ها همراه شد. اما کسی نمی‌دانست شکست اوکراین مقابل فرانسه، آغازگر یک روند ویژه می‌شود‌. 

به گزارش فوتبال ۳۶۰، کیلیان امباپه گل دوم تیمش را در دقیقه ۸۲ این مسابقه به ثمر رسانده بود و در ۹ بازی پس از آن هم گلزنی کرد تا اکنون در ۱۰ بازی متوالی گل زده باشد. او پس از این مسابقه طی پنج هفته، به ترتیب دروازه این ۹ تیم را گشود؛ ایسلند، رئال سوسیداد، مارسی، اسپانیول، لوانته، اتلتیکومادرید، غیرت‌ آلماتی، ویارئال و جمهوری آذربایجان. او در این ۱۰ بازی پیاپی ۱۳ گل به ثمر رساند اما در بازی مقابل ایسلند به خاطر مصدومیت غایب بود تا ادامه این روندش با وقفه روبه‌رو شود. او که اکنون برای معالجات پیشرفته در مادرید حضور دارد، به احتمال زیاد هیچ‌کدام از بازی‌های لوس‌بلانکوس را از دست نخواهد داد و در بازی ختافه حاضر می‌شود. 

کیلیان برای شکستن رکورد گلزنی جوزف بیکان در ۲۳ بازی پیاپی، باید در ۱۳ بازی آینده تیم‌هایش مقابل ختافه، یوونتوس، بارسلونا، والنسیا، لیورپول، رایووایکانو، ایسلند، اوکراین، الچه، المپیاکوس، خیرونا و سلتاویگو گلزنی کند و  در میان این ۱۳ بازی، بازی‌های حساس و سختی در پیش است. کیلیان امباپه از آغاز فصل تنها در بازی هفته سوم لالیگا مقابل مایورکا گلزنی نکرد. البته در آن مسابقه او دو گل به ثمر رساند که از سوی وار آفساید اعلام شد. اگر این اتفاق رخ نداده بود، اکنون ۱۳ بازی متوالی رسمی را با گل پشت سر می‌گذاشت. در این راستا بد نیست نگاهی داشته باشیم به رکورددارانی که نام‌شان در تاریخ فوتبال ثبت شده است و کیلیان شاید بتواند آنها را به نام 

خود بزند. 

جوزف بیکان و 

رکورد افسانه‌ای‌اش

بیکان بازی برای سه تیم ملی مختلف را تجربه کرد و در بازه شکستن این رکورد در سال‌های ۱۹۳۹ و ۱۹۴۰، عضو تیم ملی چک و تیم فوتبال اسلاویاپراگ بود. او طی یک بازه زمانی ۱۰ ماهه در تمام بازی‌هایش شامل ۲۱ بازی باشگاهی و دو بازی ملی گل زد و اکنون ۸۵ سال است رکوردش روی ویترین فدراسیون آمار خاک می‌خورد! با این حساب، رکورد گلزنی در بازی‌های متوالی باشگاهی هم با گلزنی در ۲۱ بازی متوالی در اختیار جوزف بیکان قرار دارد. امباپه ۱۴ بازی تا این رکورد 

فاصله دارد.

رکورد گلزنی متوالی در لیگ قهرمانان اروپا

پادشاه لیگ قهرمانان اروپا، کریستیانو رونالدو با ثبت گل در ۱۱ بازی متوالی لیگ قهرمانان اروپا با پیراهن رئال مادرید در فصل ۱۸-۲۰۱۷، این رکورد را در اختیار دارد و امباپه باید در ۹ بازی آینده خودش در لیگ قهرمانان اروپا به گل برسد. 

رکوردی در آستانه شکستن

عبدالغنی منحت، ستاره تیم ملی مالزی در دهه ۶۰ میلادی، با گلزنی در ۱۱ بازی متوالی ملی، ۶۳ سال است رکوردی بزرگ را در اختیار دارد. او این رکورد را در سال ۱۹۶۲ به ثبت رساند و تا به امروز دست‌نخورده باقی مانده. امباپه اکنون پنج بازی متوالی برای تیم ملی کشورش گل زده و اگر بخواهد به این رکورد حمله کند، باید خودش را برای گلزنی در ۶ بازی بعدی تیم ملی فرانسه آماده کند. 

رکورد گلزنی متوالی در لیگ اروپا

روملو لوکاکو با گلزنی در ۱۴ بازی متوالی لیگ اروپا، رکورددار گلزنی پی‌در‌پی در این رقابت‌ها است.

رکورد گلزنی متوالی در سری‌آ

کریستیانو رونالدو با پیراهن یوونتوس توانست در فصل ۲۰-۲۰۱۹، در ۱۱ بازی پیاپی گلزنی کند و رکورد را از چنگ گابریل باتیستوتا (فیورنتینا) و گونسالو هیگواین (ناپولی) با هفت گل دربیاورد. تا پیش از کریستیانو هیچ شخصی بیش از هفت بازی متوالی در سری‌آ گل نزده بود. 

رکورد گلزنی متوالی در لیگ برتر 

رابی فاولر با گلزنی در ۹ بازی پیاپی با پیراهن لیورپول یک آتش‌بازی حسابی در دهه ۹۰ به پا کرد و حسابی تماشاگران فوتبال انگلیس را به وجد آورد. این رکورد مربوط به فصل ۹۶-۱۹۹۵ است و پس از گذشت ۲۹ سال هنوز هم توسط هیچ‌کس شکسته نشده است. 

رکورد گلزنی متوالی در بوندس‌لیگا

گرد مولر فقید این رکورد را هم در اختیار دارد. او در فصل ۷۱-۱۹۷۰ توانسته بود در ۱۶ بازی متوالی بوندس‌لیگا گل بزند و هیچ‌کس پس از ۵۴ سال نتوانسته به رکورد او دست پیدا کند. هرچند می‌توان با این وضعیت بی‌نظیر هری کین، این شانس را برای او قائل شد. او اکنون چهار بازی متوالی در بوندس‌لیگا به گل می‌رسد. 

رکورد گلزنی متوالی در لیگ یک فرانسه

این رکورد مشترکا در اختیار وحید هلیل‌هودزیچ و زلاتان ایبراهیموویچ با ۹ گل است. زلاتان این رکورد را در فصل ۱۶-۲۰۱۵ ثبت کرد تا پس از ۳۱ سال، یک نفر کنار رکورد درخشان هودزیچ در فصل ۸۵-۱۹۸۴ قرار بگیرد. هودزیچ با لباس نانت و زلاتان با پیراهن پاری‌سن‌ژرمن موفق به ثبت این رکورد شده بودند.