دبـیر انجـمـن بسته‌بندی گوشت کشور گفت: حدود 500 واحد بسته‌بندی گوشت در کشور وجود دارد که در حال حاضر 200 واحد فعال هستند. مسعود رسولی، ، در گفت‌و‌گو با ایلنا افزود: علت عدم فعالیت این 300 واحد این است که، مواد اولیه این واحدها یعنی گوشت مصرفی، سرمایه در گردش بالایی نیاز دارد. لاشه گوساله 100 میلیون تومان است. اگر به عنوان مثال یک واحد بسته‌بندی روزانه 20 لاشه گوساله برای بسته‌بندی نیاز داشته باشد، باید 2 میلیارد تومان سرمایه در گردش روزانه، تنها برای این محصول داشته باشد. وی در پاسخ به اینکه آیا در بسته بندی از گوشت وارداتی استفاده می‌شود؟ گفت: در حال حاضر برای بسته بندی از گوشت‌های وارداتی استفاده می‌شود. از گوشت دام داخلی استفاده نمی‌شود، چون این نوع محصول در قصابی‌ها، عرضه می‌شود. گوشت‌های بسته بندی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای به فروش می‌رسد. رسولی افزود: در حال حاضر، عرضه گوشت عادی بوده، اما تقاضا کاهش داشته است.