ایسنا-‌ حدود چند هفته‌ای می‌شود که قیمت گوشت گوساله افزایش یافته و از حدود ۱۴۰ هزار تومان در تیرماه به حدود ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزار تومان در مردادماه رسیده است. افزایش قیمتی که فعالان عرصه دامپروری علت آن را افزایش هزینه‌های تولید و حضور دلالان در بازار می‌دانند. احمد مقدسی گفت: هر کیلو گوساله زنده به طور میانگین در بازار با قیمت ۵۷ تا ۶۰ هزار تومان خرید و فروش می‌شود،  در حالی که قیمت تمام شده دام برای تولید کننده حدود ۷۵ هزار تومان است. وی ادامه داد: قیمت تمام شده برای تولیدکننده بالا رفته زیرا هزینه‌های تولید هم بالا است. از طرفی به بخش پرواربندی نهاده دولتی تعلق نمی‌گیرد و همه آنها از بازار آزاد نهاده‌های مورد نیاز خود را تهیه می کنند.