عضو هیات مدیره انجمن فرآورده‌های گوشتی ایران از افت 60 درصدی تولید فرآورده‌های گوشتی در کارخانه‌ها در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد.

جمال حسین زاده ظروفچی در گفت‌وگو با ایلنا با بیان اینکه 65 درصد از تولید کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی مصرف غیر خانگی دارد، اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی فست‌فودها، اغذیه فروشی‌ها و رستوران‌ها بخش زیادی از مصرف غیر خانگی تولید کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی کاهش یافته است. وی ادامه داد: البته همچنان بیرون بری غذا در رستورن‌ها و فست‌فود‌ها برقرار است، اما میزان آن بسیار اندک است.