گسترش روابط سازمان منطقه آزاد کیش و دانشگاه علم و صنعت ایران 

به منظور پیگیری اجرایی شدن طرح شهرهوشمند و مدرسه کسب و کار در کیش، مظفری در نشستی با رئیس دانشگاه علم و صنعت به بحث و بررسی پیرامون این موضوع پرداخت و پس از مذاکره در این خصوص، از بخش های مختلف این مجموعه بازدید کرد. 

به گزارش ایلنا؛  در پی انعقاد قرارداد تفاهمنامه همکاری سازمان منطقه آزاد کیش و دانشگاه علم و صنعت ایران در خصوص طراحی، استقرار و راه اندازی شرکت های دانش بنیان در مرکز نوآوری و فناوری جزیره کیش که 17 مهردر این جزیره امضاء شد؛ دکتر مظفری ضمن گفت وگو با دکتر ذاکری رییس و هیات رییسه این دانشگاه ، از مرکز فناوری عصبی، آزمایشگاه مرجع و مرکز نیتروی دانشگاه علم و صنعت ایران بازدید کرد. در این دیدار دکتر مظفری ضمن استقبال از عملیاتی شدن تفاهم نامه های دو طرف با هدف برطرف شدن نیازهای کشور، کیش را بستری مناسب برای فعالیت های مشترک سازمان منطقه آزاد کیش و دانشگاه علم و صنعت ایران دانست و گفت: با توجه به استقبال شرکت های دانش بنیان از مرکز نوآوری کیش و تقاضاهای متعدد در این زمینه، برای استقرار و فعالیت شرکت های مورد نظر هیچ مشکل و محدودیتی در این زمینه نداریم و بهره گیری از توان و اراده دانشگاه علم و صنعت فرصت خوبی است که بتوان از تجربیات این دانشگاه مطرح، در مرکز نوآوری کیش بهره برد. دکتر مظفری پیشنهاداتی برای عملیاتی شدن تفاهم نامه منعقدشده و فعالیت گسترده تر شرکت های دانش بنیان دانشگاه علم و صنعت ایران در جزیره کیش ارائه کرد و افزود: دانشگاه ها و سازمانهای دولتی و بخش خصوصی نقش مهمی را در شکوفایی اقتصاد دانش بنیان ایفا می کنند و برای دستیابی به اهداف کمی و کیفی می توانند از پروتکل های هم افزایی برون سازمانی به نحو شایسته ای بهره برداری کنند. 

در ادامه دکتر ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران نیز نکاتی را در ارتباط با تسهیل استقرار مجموعه های فناوری مختلف دانشگاه علم و صنعت ایران در کیش، نحوه عملیاتی شدن تفاهم نامه های منعقد شده در هفته گذشته و سال های قبل، برنامه ریزی برای مذاکره و دیدار مجدد طی یک ماه آینده و زمینه سازی برای بهره مندی از ظرفیت های آموزشی و پژوهشی و علمی گسترده دانشگاه علم و صنعت در جزیره کیش بیان کرد. 

    

دعوت از فعالان حوزه‌های دریایی برای حضور در نشست کیش 

 هم‌اندیشی نمایشگاه بین‌المللی صنایع دریایی و دریانوردی 

نشست هم اندیشی و هماهنگی یازدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی ودریانوردی ایران با هدف بهره گیری از ظرفیت های فکری وعملی فعالان و متخصصان حوزه های دریایی درکیش برگزار می شود. 

به گزارش ایلنا؛ علی عرب مدیرعامل شرکت توسعه ومدیریت بنادر وفرودگاهها با بیان اینکه این رویداد بزرگ دریایی کشور از دوم تا پنجم دی سالجاری با حضور برترین تولیدکنندگان تجهیزات وصنایع دریایی و بزرگترین فعالان این حوزه در سطح بین المللی به میزبانی جزیره کیش برگزار می شود افزود: جزیره کیش به عنوان حلقه ارتباط کشور با کشورهای حوزه خلیج فارس به واسطه داشتن امکانات زیرساختی خوب درحوزه بندر ودریا علاوه برمیزبانی از این رویداد بزرگ می تواند نقش اثرگذاری در ایجاد تعامل و تبادلات اقتصادی وتجاری با محوریت دریا  ایفا کند. 

 وی تصریح کرد: مشارکت گسترده وزارتخانه ها، سازمان ها، دستگاههای اجرایی وفعالان بخش خصوصی ودولتی، انجمن ها وتشکل های وابسته ، همچنین استقبال شرکت کنندگان خارجی از نقاط عطف این نمایشگاه دراین دوره است که درحاشیه آن پنل ها ونشست های تخصصی نیز برگزار می شود. 

 علی عرب گفت: شرکت توسعه ومدیریت بنادر وفرودگاههای منطقه آزاد کیش تلاش دارد درکنار میزبانی شایسته،  از این رویداد مهم کشوربه عنوان فرصتی برای معرفی ظرفیت ها وتوانمندیهای جزیره کیش استفاده کند لذا بهره گیری از پتانسیل اجرایی و مشارکت فکری شرکت ها و افراد فعال در حوزه های دریایی از رویکردهای اصلی دربرگزاری هرچه بهتر این نمایشگاه است.