رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران با بیان اینکه عمدتا بالای ۵۰ درصد واحدهای صنعتی به استانداردهای محیط زیست می‌رسند، گفت: برخی واحدهای کوچک مانند آبکاری‌ها، کارواش‌ها و برخی رستوران‌ها در محدوده درکه و دربند معمولا به استاندارد محیط زیست نمی‌رسند و به‌طور مستقیم وارد رودخانه می شود. به گزارش ایسنا، علیرضا رحمتی افزود: این موضوع تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب می‌شود و براساس ماده ۸۸ قانون مجازات اسلامی تحت پیگرد قانونی نیز قرار می‌گیرند. این موضوع به برخورد قانونی مانند صدور اخطاریه و در نهایت اقدام حقوقی و پلمب واحدها منجر می‌شود.