دادستان کل کشور با اشاره به اظهارات معاون اول رییس جمهور در رابطه با راه عبور از شرایط فعلی و اینکه تلاش کنیم با راههای خوب و مدیران با انگیزه از این دوران عبور کنیم، اظهار کرد: این سخن معاون اول رئیس جمهور که بعد از ریاست جمهور مقام اول بر مجموعه دستگاه اجرایی دارد را قبول داریم و شرایط امروز می‌طلبد مدیران سالم و با انگیزه باشند و اگر کسی خیانت کرد مهر آن بر پیشانی‌اش زده و به مردم معرفی شود و ما صددرصد این موضوع را قبول داریم.

منتظری در مراسم معارفه دادستان اصفهان با طرح این سوال که شما چند نفر از مدیران خائن را تاکنون به دستگاه قضایی معرفی کردید؟ ادامه داد: رئیس دیوان محاسبات در یک مصاحبه تلویزیونی در ارتباط با مسائل اقتصادی و ارز نکته‌ای گفتند مبنی بر اینکه طی بررسی‌ها و اقدامات کارشناسی انجام شده در دی ماه سال گذشته به این نتیجه رسیدیم که رئیس بانک مرکزی و برخی از معاونین او مقصر هستند و آن‌ها را محکوم کرده‌ایم ولی به دلایلی این حکم را ابلاغ نکردیم و اجرا نشد، حال سئوال اینجاست که حکم انفصالی که دیوان محاسبات صادر کرده اگر قطعی نبوده چرا می‌گویید و اگر بوده چرا اجرا نشده است؟

این مسئول عالی قضایی ادامه داد: ادعا کردند که به لحاظ اینکه نخواستیم بر مسایل اقتصادی تاثیر بگذارد، درحالی که باید گفت التهابات ارزی از اواخر فروردین به وجود آمد و این حکم دی ماه صادر شده است.

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: این حکم اجرا نشد تا زمانی که رییس بانک مرکزی استعفا داد و بعد از هشت ماه آقای رییس دیوان محاسبات این موضوع را رسانه‌‎ای کرد.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری با گلایه از رییس دیوان محاسبات و با طرح چند پرسش، بیان داشت: رییس دیوان محاسبات کشور چرا حکم رییس بانک مرکزی که محکوم به انفصال کردید را اجرا نکردید؟ چرا این موضوع را به بنده به عنوان دادستان کل کشور و عضو شورای پول و اعتبار اعلام ننمودید؟

وی اضافه کرد: این از آن مسایلی است که با هیچ منطقی سازش ندارد، اگر به این نتیجه رسیدید که یک مدیر کارش در برخورد با وظایف و مسئولیت‌هایش به گونه‌ای است که باید منفصل شود به چه حقی اجازه می‌دهید مدت‌ها در آنجا همچنان باشد و بعد هم شاید التهابات بیشتری در عرصه ارز باشیم.

این مسئول عالی قضایی خاطرنشان کرد: انتظار داریم دولتمردان و مدیران مراقبت کنند و بخشی از اشکالات ناشی از ضعف‌های مدیریتی است. حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری با اشاره به کمبودها گفت: از سویی فعالیت دستگاه قضایی روز به روز بیشتر می شود و برای اینکه مردم بدانند دستگاه قضایی با فساد مبارزه می کند چند نمونه از پرونده ها را برای شما قضات مطرح می کنم تا مشاهده کنید ما در چه وضعیتی قرار داریم.

دادستان کل کشور ادامه داد: در پرونده‌ای ۱۱۱۷ خودرو وارد کرده که ۴۰۰ مورد تحویل داده و ۱۱۹ خودرو در گمرک توقیف و مابقی معلوم نیست کجا قرار دارد.

وی گفت: ۶۰۰ خودرو خارجی گرانقیمت توسط یک کلاهبردار فروخته شده در حالی که موجود نیست و مردم شکایت کرده اند و از این فرد شاکی بودند.

حجت‌الاسلام منتظری بیان کرد: در پرونده‌ دیگری ۵ هزار و ۹۸۰ خودرو پیش فروش شده و تابه حال ۱۱۰ نفر شاکی مراجعه کرده‌اند و ۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از مردم پول دریافت کرده‌اند که اموال توقیف شده از آنها فقط ۲۶۰ میلیارد است.

دادستان کل کشور تصریح کرد: در پرونده دیگری یک شرکت ۶۰۰ شاکی دارد، ۷۲۹ میلیارد از مردم پول دریافت کرده‌اند و شرکتی دیگر از ۱۰۰ درصد تا ۴۰۰ درصد به مردم برای جذب سرمایه آنها سود می‌داد.

وی خاطر نشان کرد: یک فردی طلافروش با همکاری همسر خود از مردم تحت عنوان فروش طلا پول دریافت می کرد که تاکنون ۴ هزار شاکی از آنها به دادسرا مراجعه کرده‌اند. همچنین ۲۴۶ میلیارد ریال از مردم کلاهبرداری کرده‌اند.

حجت‌الاسلام منتظری گفت: شرکت دیگر خودرو ۱۲۰۰ شاکی دارد و اموالی که از او توقیف شد ۶ میلیارد است درحالی که ادعای شکات ۱۲ میلیارد تومان است.

دادستان کل کشور اظهار کرد: همچنین شرکتی تحت عنوان گردشگری از مردم پول گرفته که تاکنون ۱۸۶ شاکی دارد و حدود یکصد و ۵۰ میلیارد تومان کلاهبرداری داشته که فقط ۵ میلیارد آن را توانستیم شناسایی و ضبط کنیم.

حجت‌الاسلام منتظری بیان کرد: واقعا کار بسیار سختی است، البته مردم به حق انتظار دارند اما ما عرض می کنیم که قبل از اینکه به دام این کلاهبرداران گرفتار شوند، چشمان خود را باز کرده و با دقت سرمایه گذاری کنید.