نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: دستمزد کنونی و آن 20درصدی که گفته می‌شود قرار است افزوده شود، به هیچ‌وجه کفاف هزینه‌های زندگی حقوق‌بگیران را نمی‌دهد. بسیاری از شرکت‌ها ورشکسته و تعطیل شده و بسیاری از کارگران شغلشان را از دست داده‌اند. بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی هم نمی‌توانند بدون حمایت و مداخله دولت به حیات خود ادامه دهند.

سیده فاطمه ذوالقدر درباره موضوع تعیین دستمزد برای سال آینده گفت: هم فراکسیون کارگری مجلس و هم کمیسیون اجتماعی به این موضوع ورود کرده و آن را مورد بررسی قرار داده‌اند که دستمزد کنونی و آن 20درصدی که گفته می‌شود قرار است افزوده شود، به هیچ‌وجه کفاف هزینه‌های زندگی کارگران را نمی‌دهد.

عضو فراکسیون کارگری مجلس با بیان اینکه برای این موضوع باید فکری اساسی کرد، اظهار داشت: گرچه دولت وعده داده با ارائه بسته‌های حمایتی به یاری کارگران خواهد آمد اما با ادامه وضع موجود، قطعا کارگران با مشکلات جدی روبرو خواهند شد. از همین رو، طی هفته آینده قرار است جلساتی با دیگر نمایندگان داشته باشیم تا پیرامون موضوع دستمزد کارگران بررسی‌هایی را انجام دهیم.

عضو فراکسیون تلفیق مجلس تصریح کرد: دغدغه اینکه شرکت‌های مختلف برای تامین مواد اولیه‌شان با مشکلات زیادی مواجه شده‌اند و اینکه نیروی کار زیادی را به خاطر این شرایط از دست خواهیم داد، جدی‌تر انگاشته می‌شود. بسیاری از شرکت‌ها ورشکسته و تعطیل شده و بسیاری از کارگران شغل‌شان را از دست داده‌اند. بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی نمی‌توانند بدون حمایت و مداخله دولت به حیات خود ادامه دهند. بسیاری از آنها این انتظار را دارند که ارز ۴۲۰۰ تومانی در اختیارشان گذاشته شده، مالیات بر ارزش افزوده‌شان کاهش یافته و انواع دیگر تسهیلات را دریافت کنند.

این نماینده تهران با تاکید بر اینکه دولت باید سیاست‌های خوبی در راستای حمایت از واحدهای تولیدی و شاغلان آنها اتخاذ کند، گفت: این سیاست‌ها باید به گونه‌ای باشد که همزمان با حمایت از کارگران، تولیدکننده‌ها متضرر نشوند و شاهد تداوم تولید باشیم. قطعا سیاست‌هایی مدبرانه و هوشمندانه باید در پیش گرفته شوند تا بتوان معضلات مرتبط با این بخش‌ها را با کم‌ترین میزان ضرر و زیان طی کرد. عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸ با تایید این نکته که بین دو مقوله افزایش دستمزد کارگران و بسته‌های حمایتی‌ که برای حمایت از طبقات کم‌درآمد ارائه خواهند شد، باید تمایز قرار داد، عنوان داشت: افزایش 20درصد حقوق برای تمامی مزدبگیران عادلانه نیست چرا که آن کسی که زیر دو میلیون تومان دستمزد دریافت می‌کند، این میزان اندک افزایش قرار است چه تفاوتی برایش ایجاد کند؟ قطعا نمی‌تواند او را از خط فقر نجات دهد. برای این گروه از افراد در مجلس باید فکری اساسی کرد. در فراکسیون کارگری و در زمان بررسی بودجه رقم افزایش دستمزدها باید بررسی شود.