دفترچه‌های خدمات درمانی کارگران هپکو به علت عدم پرداخت حق بیمه از سوی کارفرمای شرکت تمدید نمی‌شود.

به گزارش ایلنا، نایب رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو در این باره می‌گوید: سهامدار عمده شرکت هپکو تامین اجتماعی است و انتظار ما از تامین اجتماعی پرداخت مطالبات بیمه‌ای کارگران است.

ابوالفضل رنجبر اظهار کرد: در روزهای گذشته، زمانی که کارگران هپکو زمانی برای تمدید دفترچه‌هایشان به یکی از شعب این سازمان در اراک مراجعه می‌کنند به آنها گفته می‌شود، حق بیمه شما واریز نشده و تمدید نمی‌شود.

وی با بیان اینکه این عمل تامین اجتماعی خلاف قانون است چرا که این کارگران بیش از ۲۰ سال است که به سازمان تامین اجتماعی حق بیمه پرداخت می‌کنند، افزود: در حال حاضر مشکلات بیمه‌ای ناشی از عدم تمدید و تعویض دفترچه‌های درمانی این تعداد کارگر و خانواده‌هایشان به مشکلات معیشتی آنان افزوده است.

وی در ادامه تصریح کرد: طبق اخبار و پیگیری‌ها متوجه شدیم دولت برای واردات محصولات دست دوم و کارکرده تعرفه گمرکی ۵درصدی درنظر گرفته اما برای تولیدکنندگان داخلی همانند شرکت هپکو تعرفه ۱۰درصد گمرکی درخواست می‌کند.

رنجبر گفت: بحثی که دادستان کل کشور مطرح کرد واگذاری ۸ شرکت همراه هپکو به تامین اجتماعی بود و تامین اجتماعی باید از آن شرکت‌های سودده برای راه‌اندازی و رفع مشکلات هپکو استفاده کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر هپکو نیازمند سرمایه در گردش، باز شدن قفل‌های سیستم بانکی و صدور کارت بازرگانی است و مسلما با نداشتن کارت بازرگانی، امکان کار و واردات مواد اولیه و خرید قطعات حتی از داخل کشور را نخواهد داشت.