تولید ایمن، پایدار و اقتصادی شعار فولاد مبارکه در سال ۹۸ است

مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه اصفهان تولید ایمن، پایدار و اقتصادی را شعار این شرکت در سال 98 عنوان کرد و گفت: کارکنان شرکت با اینگونه واژه‌ها آشنایی کامل دارند و برای تحقق این شعارها تلاش می کنند.

حمید رضا عظیمیان در گردهمایی مدیریت و کارکنان شرکت با ارائه گزارشی از عملکرد نواحی مختلف این شرکت اظهار داشت: با تلاش کارکنان واحد گندله ‌سازی میزان تولید در این بخش با 2 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل به هفت میلیون و 460 هزار تن رسید.

وی ادامه داد : کارکنان نورد گرم این شرکت و مجتمع فولاد سبا موفق به تولید 6 میلیون و 365 هزار تن کلاف گرم شدند.

مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه افزود: یک‌ میلیون و 555 هزار تن محصولات سرد نیز در بخش محصولات سرد و پوشش ‌دار با تلاش کارکنان تا پایان سال تولید شد.

وی برنامه تولید محصولات پوشش ‌دار این شرکت را 279 هزار تن اعلام کرد و گفت: 293 هزار تن انواع محصولات پوشش‌ دار تا پایان سال گذشته محقق شد.

عظیمیان خاطرنشان کرد: کارکنان بخش‌های احیا مستقیم و فولادسازی و ریخته‌ گری مداوم شرکت به رغم همه محدودیت‌ها، توانستند آهن اسفنجی موردنیاز کوره‌های قوس الکتریکی و تختال موردنیاز ناحیه نورد گرم را تأمین کنند.

وی افزایش بهره ‌وری نیروی انسانی، تولید 9 گرید جدید فولادی، طراحی، ساخت و راه‌اندازی لوپرهیدرولیکی قفسه F4 نورد گرم، راه‌اندازی و بهره ‌برداری از سیستم جمع ‌آوری و انتقال پساب‌های شهری، بهره ‌برداری از طرح‌های توسعۀ زیر سقف مجتمع فولاد سبا و دستیابی به رکورد تحویل پنج میلیون و 800 هزار تن محصول در بازار داخل را از مهم ‌ترین دستاوردهای این شرکت در سال 97 عنوان کرد.

مدیرعامل فولاد مبارکه همچنین بیان کرد: افزایش سرمایه شرکت ازهفت هزار و 500 به 13هزار میلیارد تومان، پرداخت یک میلیارد و 179 میلیون تومان از مطالبات سود سهامداران در موعد قانونی و دستیابی به سطح زرین جایزۀ بنیاد مدیریت کیفیت اروپا از دیگر دستاوردهای این شرکت در سال 97 بوده است.

وی دستاوردهای شرکت در سال 97 را مرهون تلاش، همدلی و همت جمعی همۀ مدیران و کارکنان شرکت دانست و تصریح کرد: فولاد مبارکه بر آن است تا با کمک سازندگان داخلی، بخش بیشتری از تجهیزات موردنیاز این صنعت را بومی‌‌سازی کند.

    


صادرکننده های سنگ آهن در سال ۲۰۱۸

استرالیا بزرگترین صادرکننده سنگ آهن دنیا سال گذشته با رشد ۲ درصدی در صادرات مواجه شد و صادرات این کشور ۸۳۹ میلیون تن ثبت شد. شرکت های معدنی بزرگ استرالیا نیز سال گذشته تولید را افزایش دادند.

برزیل: با شدت گرفتن مقررات زیست محیطی در چین، خریداران سنگ آهن خلوص بالا با درصد آلومینای پایین برزیل را بیشتر ترجیح دادند که موجب افزایش صادرات سنگ آهن برزیل در سال گذشته شد. شرکت واله بزرگترین تولید کننده سنگ آهن جهان نیز تولید را ۵ درصد بالا برد و به ۳۸۴.۶ میلیون تن رساند. گرچه در حال حاضر با اختلال در تولید روبروست.

ایران: ایران قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ ظرفیت تولید فولاد خام خود را به ۵۵ میلیون تن برساند. افزایش ظرفیت تولید فولاد طبعا تقاضای سنگ آهن را بهبود خواهد بخشید از این رو به دنبال کاهش صادرات این ماده اولیه هستند تا پاسخگوی مصرف داخلی باشند.

هند: صادرات سنگ آهن هند سال گذشته ۱۰.۶ میلیون تن بود که ۴۷ درصد نسبت به سال ۲۰۱۷ افت داشت. توقف فعالیت معادن غیر قانونی و تاخیر در قراردادهای درازمدت یک شرکت معدنی موجب افت صادارت سنگ آهن هند شد.