مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان به همراه جمعی از مدیران بحران فرمانداریهای شهرستان‌های این استان ضمن بازدید از خطوط تولید فولاد مبارکه، این شرکت را در کاهش مصرف آب پیشتاز خواند.

  ایرج ترابی  سرپرست روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه در آغاز این نشست، ضمن خوشامدگویی به مهمانان، با اشاره به تعامل مناسب مدیران دستگاه‌های مرتبط با مدیریت بحران استان خاطرنشان کرد: شرکت فولاد مبارکه اصفهان در راستای توجه به مسئولیت‌های اجتماعی خود و نیز حفظ محیط‌زیست تاکنون اقدامات متعددی داشته است  که شاهد نتایج مثبت آنها نیز بوده‌ایم  و  از آن جمله میتوان به کاهش مصرف انرژی در فولاد مبارکه، توجه به مصرف آب و استفاده از پساب شهری شهرهای پیرامون فولاد مبارکه اشاره کرد.

ترابی، هماهنگی و همکاری دستگاه‌های اجرایی را در سطوح منطقه‌ای و ملی مثبت خواند و افزود: خوشبختانه از ابتدای بهره‌برداری فولاد مبارکه تاکنون، مدیریت این شرکت توانسته با اقدامات به‌موقع و مناسب در مدیریت بحران نقش سازنده و متعامل داشته باشد و در مواقع اضطراری به کمک دستگاه‌های مرتبط آید.

منصور شیشه‌فروش در مصاحبه با خبرنگار فولاد اظهار داشت: این بازدید با هدف آشنایی عوامل مدیریت بحران استان اصفهان و کارگروه‌های تخصصی این مدیریت با اقدام‌های فولاد مبارکه در زمینه پروژه‌های زیست محیطی، کاهش مصارف انرژی، گاز، برق، آب و چگونگی تعامل با بخش‌های مدیریت بحران انجام شد و با نتایج خوبی همراه بود.

وی گفت: در این برنامه ابتدا با تشکیل کارگروه تخصصی در فولاد مبارکه به بررسی دستورالعمل‌هایی که مدیریت بحران در زمینه مصرف بهینه انرژی ابلاغ کرده پرداختیم و در ادامه در بازدید میدانی انجام‌شده، تمام موارد از نزدیک دیده شد و خوشبختانه مشخص شد تمام موارد ابلاغی با جدیت تمام در فولاد مبارکه اجرایی شده و نتایج شایان‌توجه و متمایزی مانند کاهش مصرف آب را به همراه داشته است. در حقیقت این اتفاق مهم، برآیند اقداماتی است که فولاد مبارکه در زمینه مدیریت بحران انجام داده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان ادامه داد: پروژه‌های متعددی در سیستم‌های تولید و خدمات پشتیبانی و جنبی فولاد مبارکه تعریف و اجرا شده که میتوان به کاهش مصرف آب در خطوط تولید و تغییر در سیستم فضای سبز اشاره کرد. در فضای سبز کارخانه فولاد مبارکه گونه‌هایی شامل درخت‌های مقاوم به شوری و خشکی دیده می‌شود که بر اساس بوم‌شناسی منطقه انتخاب و کاشته شده است. این فضا به سیستم‌های آبیاری نوین و قطره‌ای مجهز شده و نیز به جهت کاهش مصرف آب، خشک منظری جایگزین چمن شده است. در بسیاری از محل‌ها نیز در این کارخانه از ظرفیت پساب استفاده می‌شود و آب جاری از سیستم حذف شده است. همین اقدام ارزشمند باعث کاهش مصرف آب فولاد مبارکه شد و در راستای برنامه‌های مدیریت بحران در سطح فولاد مبارکه به سرانجام رسید.

ایرج ترابی،  سرپرست روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه: شرکت فولاد مبارکه اصفهان در راستای توجه به مسئولیت‌های اجتماعی خود و نیز حفظ محیط‌زیست تاکنون اقدامات متعددی داشته است  که شاهد نتایج مثبت آنها نیز بوده‌ایم  و  از آن جمله می‌توان به کاهش مصرف انرژی در فولاد مبارکه، توجه به مصرف آب و استفاده از پساب شهری شهرهای پیرامون فولاد مبارکه اشاره کرد

وی افزود: در زمینه مصرف انرژی به‌ویژه گاز و برق، سیستم‌های مورد استفاده در فولاد مبارکه بررسی شد و مورد بازدید قرار گرفت. در بررسی گزارش‌ها مشخص است که فولاد مبارکه در جهت مدیریت بار و رفع مشکلات کشور، هم به شبکه‌های سراسری کمک کرده و هم در جهت کاهش مصرف انرژی، خودگردانی داشته است.

شیشه‌فروش گفت: با توجه به حمل‌ونقل مواد اولیه و محصولات فولاد مبارکه و استفاده این شرکت از خدمات جادهای در حجم بالا، در جهت پیشگیری از تصادف و دستیابی به حمل‌ونقل ایمن، سیستم‌های پیمانکاری مکلف شده‌اند موارد ایمنی در جاده‌ها را رعایت و اجرایی کنند که این مهم نیز بررسی شد و نتایج خوبی مشاهده شد. نکته دیگری که از اهمیت ویژه‌ای نیز برخوردار است انجام کار ایمن و رعایت اصول ایمنی در کار و استفاده از لوازم حفاظت فردی و بهداشت حرفه‌ای در بین کارکنان است. در این زمینه نیز فولاد مبارکه سرمایه‌گذاری کرده و شرکت را به امکانات روز تجهیز نموده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان تصریح کرد: باید به این نکته اشاره کنم که همانطور که شرکت فولاد مبارکه در عرصه‌های حفاظت زیست‌محیطی و کاهش مصارف انرژی به‌خصوص آب، گاز و برق عملکرد شایانی دارد، در کمک به حادثه‌دیدگان حوادث غیرمترقبه نیز خوش درخشیده است. در زلزله کرمانشاه، وقتی ما در مدیریت بحران نیاز به کانکس را اعلام کردیم، فولاد مبارکه با اهدای 260 کانکس به مناطق زلزله‌زده، ارسال و نصب آنها را به‌صورت ویژه و فنی در محل مشخص‌شده تقبل کرد و در پایان آنها را به هم‌میهنان تحویل داد. در بازدید از محله فولادی سرپل ذهاب، انجام کار باکیفیت و سریع از نکات بارز این اقدام فولاد مبارکه بود. همچنین این شرکت با تجهیز 7 تریلر، هدایای مختلف مانند آب‌معدنی، پتو و البسه به مناطق زلزله‌زده اهدا کرد و این اقدام نشان داد فولاد مبارکه در یاری رساندن به حادثه‌دیدگان حوادث غیرمترقبه هم پیشتاز است. من به‌نوبه خود از مدیریت و کارکنان این بنگاه بزرگ صنعتی تقدیر و تشکر میکنم.

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان: همانطور که شرکت فولاد مبارکه در عرصه‌های حفاظت زیست‌محیطی و کاهش مصارف انرژی به‌خصوص آب، گاز و برق عملکرد شایانی دارد، در کمک به حادثه‌دیدگان حوادث غیرمترقبه نیز خوش درخشیده است

 چراغ فولاد مبارکه را فروزان‌تر از همیشه حفظ کنیم

بر اساس این گزارش، همچنین مدیرعامل فولاد مبارکه با حضور در دفتر مدیریت ناحیه آهن‌سازی، در قالب جلسه‌ای با حضور معاون بهره‌برداری و مدیران نواحی آهن‌سازی، فولادسازی، نورد گرم، سبا، نورد سرد و همچنین مدیر روابط عمومی به تبادل‌نظر و گــفت‌وگو درباره اولویت‌های نواحی مختلف تولیدی و ارائه راهکارهای لازم در خصوص آنها پرداخت.

 در این جلسه که به میزبانی ناحیه آهن‌سازی برگزار شد، رحیم عبدی مدیر این ناحیه به ذکر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ویژه و پروژه‌های ناتمامی که نیاز به سرمایه‌گذاری دارند پرداخت و پس از آن، مدیران نواحی تولیدی، دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را در راستای افزایش کمی و کیفی محصولات و تأمین مواردی که در ادامه روند فرایند تولید تأثیرگذار خواهند بود، مطرح کردند. اختصاص بودجه برای طرح‌های ناتمام و اهتمام ویژه جهت آموزش‌های لازم به کارکنان جهت کسب تخصص‌های موردنیاز و حفظ سطح بالای علمی کارکنان و نیز اهتمام به رفع مشکلات معیشتی کارکنان با هدف آسایش ذهنی ایشان از جمله موارد طرح‌شده در این جلسه بود. آسیاب سوم گندله‌سازی، به‌روزرسانی اتاقهای کنترل در ناحیه آهن‌سازی، افزایش اختیارات مدیران نواحی جهت پیشبرد بهتر کارها و افزایش بهره‌وری، اولویت‌بندی ویژه جهت ترخیص قطعات موردنیاز نواحی تولیدی در گمرک با توجه به ضرورت اعلام‌شده از طرف نواحی تولیدی، تأمین الکترود گرافیتی و مواد اولیه استراتژیک، توسعه نورد 2 در ناحیه نورد گرم، توسعه کوره‌های 3 و 4 نورد گرم، تأمین مواد لازم جهت تولید ورق رنگی لوازم‌خانگی و اصلاح خطوط ناحیه سبا ازجمله مواردی بود که از جانب مدیران نواحی مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مهندس عظیمیان نیز در پایان به ارائه راهکارهای لازم و ضرورت مدیریت دلسوز و دغدغه‌مند در شرایط تحریم توسط مدیران پرداخت و گفت: در حال حاضر که دشمنان سعی می‌کنند عرصه را برای ما تنگ کنند و فولاد مبارکه را به‌عنوان نماد و چشم امید صنعت کشور مورد هدف قرار داده‌اند، باید با اتکا به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بسیار زیاد خود بر مشکلات فائق آییم و از این مسیر به‌سلامت عبور کنیم. من مطمئنم با همراهی و درک بالای کارکنان این امکان برای ما وجود دارد که چراغ فولاد مبارکه را که سرآمد صنعت کشور است، فروزانتر از همیشه حفظ کنیم.

مدیرعامل فولاد مبارکه خطاب به مدیران نواحی تولیدی گفت: اگر مشکلات پیش روی تولید زیاد است، در عوض استعدادها و توانمندی‌های ما هم زیاد است و باید به استعدادهای خود ایمان داشته باشیم.