مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: با افزایش آمار سرانه دانش‌آموزان جزیره کیش، فضاهای فیزیکی به منظور ارتقای فعالیت‌های کیفی آموزشی در این منطقه به‌روزرسانی می‌شود.

به گزارش ایلنا:  غلامحسین مظفری در نهمین جلسه شورای آموزش و پرورش، با بیان این که جزیره کیش دارای تعداد دانش آموزان و دانشجویان برابری است و دانشگاه‌های برند کشور در این منطقه مستقر هستند گفت: اقدامات خوبی در حوزه فعالیتهای دانش بنیان تحقق یافته و این امکانات در حوزه آموزش عالی و حوزه شرکت‌های دانش بنیان بستری است برای دانش آموزان جزیره کیش که اولویت نخست شرکت در دانشگاه‌های برتر کشور را برای آنان فراهم می‌کند.

مظفری با اشاره به این که منطقه آزاد کیش از شرایط ویژه ای در سطح کشور برخوردار است و می تواند در حوزه‌های مختلف به عنوان یک الگو مطرح شود افزود: زمانی که حداقل 5 درصد شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مرکز نوآوری کیش از دانش آموختگان مدارس کیش باشد می توانیم ادعا کنیم که در این زمینه موفق عمل کردیم.

وی در خصوص انعقاد تفاهم‌نامه سازمان منطقه آزاد کیش با دانشگاه تهران با محوریت پایلوت قرار دادن جزیره کیش برای ایران هوشمند گفت: آموزش و پرورش نقش اساسی در این حوزه ایفا می‌کند و می‌تواند به عنوان یک الگو برتر در کشور مطرح باشد.

رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش در نشستی با امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش از راه‌اندازی هنرستان شبانه روزی علوم و فنون دریایی با مشارکت آموزش و پرورش و نیروی دریایی خبر داد و افزود: منطقه آزاد کیش از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌هایی که برخوردار است می‌تواند گام‌های بزرگی در حوزه آموزش در این منطقه بردارد.

سعید پورعلی، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش پروژه‌های در دست ساخت سازمان را دو مدرسه 18 کلاسه با مساحت زمینی بالغ بر 1884 هزار مترمربع و پیش‌بینی 6800 متر مربع زیربنا عنوان کرد و افزود: در بودجه‌های جاری سازمان منطقه آزاد کیش به منظور حمایت ازآموزش و پرورش و توسعه امر آموزش نزدیک به 3 میلیارد و 600 میلیون تومان برای فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی- اردوهای آموزشی ضمن خدمت فرهنگیان، برگزاری کلاس‌های کنکور، حمایت از المپیادهای دانش‌آموزی، تحلیل از برگزیدگان رتبه‌های دانش‌آموزی، اجرای طرح هر دانش‌آموز یک مهارت، برگزاری دوره‌های آموزش سلامت روان و مهارت زنده و همچنین کمک به آموزش مجازی به اداره آموزش و پرورش کیش اختصاص داده شده است‌‌‌.

سرپرست معاونت فرهنگی، گردشگری و صنایع خلاق دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کیش نیز با بیان این که آموزش و پرورش شاخص مهمی در ارزیابی نظام توسعه یافتگی دارد افزود: فضای فیزیکی، منزلت معلمان، ساختار آموزشی و جهت گیری آموزشی هیچ نسبتی با جایگاه کیش و شاخص توسعه یافتگی در بخش‌های مختلف کیش ندارد.

محمدعلی وکیلی میزان جبران عقب ماندگی را نیاز به همت بیشتری دانست و گفت: باور پذیر نسیت که جزیره کیش سرانه آموزشی پایین تر از سرزمین اصلی و تراکم آن در مقیاس با استان بالاتر و وضعیت معیشتی معلمان مطلوب نباشد با این فرصتی که فراهم شده و دوستانی که در حوزه فعالیت‌های منطقه حضور دارند امیدواریم گام‌های اساسی در این زمینه برداشته شود.