نازنین دشتی 

زمانی که مهدی طارمی برای گذراندن دوران تعطیلات پیش‌فصل به ایران آمد، تصورش را نمی‌کرد کشور با یک جنگ تحمیلی روبه‌رو شود و او امکان بازگشت به ایتالیا و فرصت حضور در جام جهانی باشگاه‌ها به همراه اینتر را از دست بدهد. این اتفاق اما افتاد و تلاش‌های ستاره بوشهری افعی‌های ایتالیایی برای خروج از کشور و ملحق شدن به تیم باشگاهی‌اش نتیجه‌ای نداشت تا او  ناچار در کشور در انتظار سرنوشتش بماند. سرنوشتی که بار دیگر حول محور فروش او توسط اینترمیلان چرخید و در این مدت از چند کشور به عنوان مشتری‌های طارمی نام برده شد. این روزها پرواز‌های بین‌المللی از ایران از سر گرفته شده اما طارمی هنوز به ایتالیا نرفته است. با توجه به اینکه اینتر مدتی می‌شود به فکر فروش طارمی افتاده، شاید او را به زودی در یک کشور دیگری ببینیم. 

البته باید اشاره داشت موضوع فروش طارمی از زمانی جدی‌تر شد که باشگاه اینتر با سیمئونه اینزاگی که همیشه حامی طارمی بود، قطع همکاری کرد. در طول یک سال گذشته که طارمی بارها و بارها مورد انتقاد سنگین هواداران و رسانه‌ها قرار می‌گرفت، اینزاگی و کادرش همیشه از بازیکن ایرانی‌شان دفاع می‌کردند. اما با حضور کریستین کیوو روی نیمکت نراتزوری، وضعیت طارمی بیش از همیشه مبهم شد. سرمربی جدید قصد داشت بعد از محک زدن طارمی در جام جهانی باشگاه‌ها درباره او تصمیم بگیرد اما ملی‌پوش ایرانی محکوم به از دست دادن این مسابقات شد تا آزمون مهم کریستین انجام نشود. بدشانسی دیگر طارمی این بود که بازیکن جوان خط حمله اینتر در آمریکا خوش درخشید و بعد از حضور قرضی در باشگاهی دیگر، به فهرست اصلی تیم بازگشت. 

خبر دیگر از اینتر که به طارمی مربوط می‌شود، امضا شدن قرارداد مهاجم جوان پارماست تا با توجه به حضور لائوتارو مارتینس و مارکوس تورام، اینتر عملا همین حالا به غیر از مهدی طارمی، چهار مهاجم برای فصل بعدش در اختیار داشته باشد. تمام این موارد در کنار هم، بار دیگر طارمی را نزدیک درهای خروج قرار داده است. 

اما قرارداد طارمی، چندان هم خروج او از باشگاه را راحت نمی‌کند. قرارداد او با اینتر 2+1 ساله است که حداقل یک فصل دیگر آن دست نخورده باقی مانده است. طارمی به عنوان بازیکن آزاد از پورتو به اینتر رفت و قرارداد سالانه به ارزش سه میلیون یورو با افعی‌ها بست. رقمی که با توجه به عملکرد ضعیف مهدی در گلزنی، برای مدیران باشگاه زیاد به نظر می‌رسند تا گزینه فروش او را روی میز بگذارند. البته این مدیران قصد دارند از فروش بازیکن ایرانی خود به درآمد برسند و رقم پنج میلیون یورو را در نظر دارند. به این ترتیب، پیش‌شرط اول ماجرای خروج طارمی از اینتر این است که باشگاهی پیدا شود که اولا رقم مورد نظر اینتر برای فروش این بازیکن را بپردازد و دوما بتواند با طارمی بر سر رقم دستمزدش به توافق برسد. 

رسانه‌های ایتالیایی تا به حال مقصدهای زیادی را برای طارمی اعلام کرده‌اند. اما آنچه که طی یک ماه گذشته عنوان شده سه پیشنهاد کاملا متفاوت است؛ دو پیشنهاد از لیگ برتر انگلیس، یک پیشنهاد از ترکیه و پیشنهادی از لیگ عربستان. پیشنهادهایی که به نظر می‌رسد بیشتر لفظی یا شایعه بوده، چراکه هیچ‌کدام از آنها به صورت رسمی به باشگاه اینتر ارائه نشده است. 

با این حال گفته می‌شود فولام و ناتینگام فارست دو باشگاه انگلیسی هستند که وضعیت مهدی طارمی را زیرنظر دارند و از آنجایی که هنوز پیشنهاد رسمی از سوی آنها داده نشده، مشخص نیست چه زمانی درباره او به نظر قطعی می‌رسند. 

درباره عربستان هم موضوعی که تقریبا مشخص است این است که پیشنهاد مهدی طارمی از تیم‌های بزرگ این کشور نیست. با این حال، حتی در همین مورد هم عنوان شده که هنوز از این باشگاه و پیشنهاد عربستانی هم مذاکره‌ای با باشگاه اینتر صورت نگرفته است. تنها پیشنهادی که ظاهرا کمی از مرحله حرف عبور کرده و یک قدم جلوتر رفته پیشنهاد باشگاه بشیکتاش ترکیه است که شایعه شده نه با اینتری‌ها بلکه با مدیربرنامه‌های مهدی طارمی تماس حاصل شده است. به این ترتیب، طارمی اگرچه مورد توجه چند باشگاه ریز و درشت قرار گرفته ولی طبق گزارش رسانه‌های ایتالیایی، هنوز هیچ‌کدام از آنها رسمی نیست و مذاکره‌ای صورت نگرفته است. به هر حال طارمی در حال حاضر در موقعیت بسیار حساسی قرار دارد. او با تیم ملی جام جهانی را در پیش دارد و هر چقدر هم جایش در تیم ملی محکم باشد، مهم است که تصمیم درستی درباره تیم 

باشگاهی‌اش بگیرد.