ستاره‌های فوتبال ایران در فصل اخیر عمدتا تصمیم گرفتند تا در حاشیه خلیج فارس دوران فوتبال خود را در قامت لژیونر سپری کنند و مقصد بیشتر آنها لیگ برتر امارات بود؛ به ‌طوری ‌که سعید عزت‌اللهی و سردار آزمون عضو شباب‌الاهلی هستند، محمد قربانی و احمد نوراللهی در الوحده حضور دارند و مثلث سامان قدوس، مهدی قایدی و شهریار مغانلو هم در تیم اتحاد کلبا کار خود را پیش می‌برند و محمدرضا آزادی هم عضو العروبه امارات بود که از این تیم جدا شد و به استقلال پیوست.

به گزارش فوتبال 360، اتحاد کلبا در شرایطی از حضور بازیکنان ایرانی در ترکیب خود بهره می‌برد که مهدی قایدی، ستاره بی‌چون‌وچرای زردومشکی‌پوشان است و بیش از 50 درصد گل‌های این فصل اتحاد کلبا در لیگ برتر امارات روی تاثیرگذاری قایدی بوده و همین مساله باعث شده تا او دومین بازیکن موثر فصل باشد. در این بین، سامان قدوس هم توانسته جایگاه ویژه‌ای در ترکیب اتحاد کلبا داشته باشد اما شرایط برای شهریار مغانلو در تیم اماراتی خوب پیش نمی‌رود و آقای گل دو فصل اخیر فوتبال ایران وضعیت ویژه‌ای در ادنوک لیگ دارد. 

مغانلو که در 6 بازی ابتدایی‌اش برای اتحاد کلبا موفق به‌ثبت سه گل شد و در ادامه، در فاصله چهار مسابقه، چهار گل دیگر به کارنامه‌اش اضافه کرد، حالا دچار افت محسوسی شده است؛ به‌ طوری‌ که او در 11 بازی اخیر اتحاد کلبا (در لیگ برتر و جام اتحادیه امارات) توانسته فقط یک گل بزند و جمعا در 25 مسابقه برای تیم اماراتی در فصل اخیر او هشت گل به‌ثمر رسانده است که با توجه به حضور 1842 دقیقه‌ای مغانلو در ترکیب اتحاد کلبا، ثبت این آمار قابل‌قبول نیست و میانگین هر 230 دقیقه یک گل زده را نمایان می‌سازد! 

شهریار مغانلو که در دو فصل اخیر توانست به عنوان آقای گل لیگ برتر فوتبال ایران انتخاب شود، در شرایطی از فرم خوب خود در اتحاد کلبا دور شده که در هفته‌های اخیر موقعیت این مهاجم باتجربه هم در ترکیب این تیم به خطر افتاده است؛ به ‌طوری ‌که او در دو بازی قبلی تیمش برابر شباب‌الاهلی و الجزیره جایی در ترکیب اصلی تیمش نداشت. جالب آنکه مغانلو برابر شباب‌الاهلی در نقش یار تعویضی گل زد اما نتوانست به ترکیب اصلی تیمش بازگردد و مقابل الجزیره بار دیگر از روی نیمکت کار خود را آغاز کرد! 

مهاجم 30 ساله فوتبال ایران هنوز یک فصل دیگر با اتحاد کلبا قرارداد دارد اما شایعات ضد و نقیضی درباره احتمال جدایی او از تیم اماراتی به گوش می‌رسد؛ هرچند که هنوز شهریار مغانلو واکنشی رسمی به این شایعات نداشته اما گفته می‌شود که احتمال بازگشت این مهاجم باتجربه به فوتبال ایران در بازار تابستانه پیش‌رو دور از ذهن نیست؛ به ‌ویژه آنکه بیشتر تیم‌های مدعی در سودای تقویت خط حمله خود هستند و این مساله خود می‌تواند فرضیه بازگشت شهریار به فوتبال ایران را تقویت کند.