وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه پایگاه رفاه ایرانیان «عدالت» را گسترش می‌دهد، گفت: این پایگاه اطلاعات درآمدی ایرانیان را به‌روز می‌کند و با توجه به اینکه اطلاعات افراد را در سطوح مختلف دربرگرفته، با کمک آن دهک‌بندی دقیقی صورت می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، صولت مرتضوی در آیین افتتاحیه «رصدخانه ملی رفاه ایرانیان» با بیان اینکه شاهد تحقق یکی از برنامه‌های محوری دولت و وزارتخانه هستیم، گفت: این برنامه‌ای است که از دهه گذشته شروع شده و سیر تکاملی خود را سپری می‌کند.

وی با بیان اینکه در گذشته به دلیل نبود پایگاه جامع، با چالش‌هایی روبه‌رو بودیم، ادامه داد: اکنون بستر فراهم شده تا خدمات موثر به آحاد مردم ارائه شود. رفاهیات این پایگاه بالاست و کار خوبی است که از امروز انجام می‌شود. این رصدخانه مظهر عدالت برای وزارتخانه را هویدا می‌کند و دهک‌بندی دقیقی از افراد صورت می‌گیرد.

وزیر تعاون با بیان اینکه پایگاه رفاه بستر خدمت عادلانه را فراهم و ذیل این پایگاه، وبگاه‌هایی تعریف شده که می‌تواند خدمات رسانی را به مردم آسان کند، افزود: از اقدامات آن مثلا کالابرگ الکترونیکی است که کار بسیار خوبی بود یا مثلا طرح مادران شیرده را در این خصوص می‌توان اشاره کرد.

صولت با بیان اینکه این پایگاه اطلاعات درآمدی جامعه را به‌روز می‌کند، عنوان کرد: بستر برای اعتراض یافته‌های پایگاه رفاه ایرانیان فراهم می‌شود و قابل راستی‌آزمایی هم هست.

«علیرضا عسگریان» معاون وزیر کار و رفاه نیز در این مراسم با بیان اینکه در پی تکلیف قانونی برای ایجاد پنجره واحد برای بررسی معیشت کل مردم، پایگاه رفاه ایرانیان به عنوان بزرگترین و موثرترین پایگاه برای تحلیل معیشت ایرانیان ایجاد شد، گفت: در کنار آن باید وضعیت محیطی و جغرافیایی افراد نیز بررسی شود که بررسی معیشت در پایگاه رفاه ایرانیان و موقعیت جغرافیایی و بهره‌مندی افراد از امکانات در پایگاه بهره‌مندی صورت می‌گیرد. با تلفیق این دو می‌توان نتیجه گرفت میزان عدالت و رفاه در سطح جامعه چه میزان اجرا شده و آیا عادلانه است یا خیر. هر ساله در بودجه کشور اقدامات موثر خوبی انجام شده اما پایگاه بهره‌مندی به دقت می‌گوید یک فرد چقدر امکانات در دسترس دارد و بودجه باید به کدام سمت برود. وی با بیان اینکه این مکان در واقع رصد خانه‌ای است که کار آن گفت‌وگو و تحلیل اطلاعات به صورت دقیق است، گفت: پایگاه رفاه ایرانیان ۸۵ تا ۸۷ میلیون جمعیت کشور را تحت پوشش قرار داده است. این مکان علاوه بر پایش و رصد دقیق اطلاعات و اخبار و تبیین و تحلیل، مکانی برای گفت‌وگو است تا اطلاعات به صورت دقیق انتقال پیدا کند تا سطح تفاهم 

افزایش یابد.