رییس سندیکای صنایع کنسرو ایران اعلام کرد: رکود بازار و توقف تولید در حالی در بازار کنسرو ماهی کشور اتفاق افتاده که بیش از 110 واحد تولید کنسرو ماهی از وزارت صمت یا وزارت جهاد کشاورزی مجوز گرفته‌اند و از این تعداد حدود 50 واحد به طور دائم و یا فصلی به تولید مشغول بودند. به گزارش ایلنا، مسعود بختیاری درباره صادرات این محصول خبر داد: وزن صادرات کنسرو ماهی در سال 1402 نسبت به سال 1401، 59 درصد کاهش داشته و ارزش آن در این مدت 55 درصد افت کرده است. ارزش صادرات سال کنسرو ماهی تون ایران در سال گذشته یک میلیون و 602 هزار و 850 دلار بود. او تاکید کرد: در بازار داخلی هم با کاهش قدرت خرید مردم، تقاضا برای کنسرو ماهی تون بالا نیست. حاصل این اتفاقات رکود بازار، توقف تولید و یا تولید با حداقل ظرفیت این محصول بود.