ایلنا- رئیس کانون صنایع غذای ایران خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر ما گندم خریداری و ذخیره نمی‌کردیم اما شرایط کنونی ما به‌گونه‌ای است که باید وارد مذاکره با هر کشوری که مازاد تولید دارد بشویم.

محمدرضا مرتضوی گفت: 2 عامل خشکسالی و مصرف گندم در سایر بخش‌های صنایع مانند از جمله خوراک دام و واحدهای پرورش طیور، باعث شد که میزان تولید گندم به حدود 5 میلیون تن برسد.

این فعال اقتصادی با اشاره به‌ذخیره 3 میلیون تنی گندم در کشور، بیان کرد: ذخیره گندم را باید حفظ کنیم البته این رقم باید در سال‌هایی که با کمبود مواجه هستیم به 5 میلیون تن برسد.