نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، گفت: آنچه مسلم است، در میان بازداشت‌شدگان تعدادی دانش‌آموز زیر ۱۸ سال وجود دارند و آموزش و پرورش باید برای رسیدگی به وضعیت آن‌ها ورود کند و برای حل مشکل آن‌ها کمک کند.

«فرشاد ابراهیم‌پور نورآبادی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره پیگیری وضعیت دانش‌آموزان بازداشت‌شده در حوادث اخیر گفت: کمیسیون آموزش جلسات متعددی با مسئولان ذی‌ربط برگزار کرده و پیگیری‌ها هم در حوزه ریشه‌یابی علل و عوامل این موضوع و هم در زمینه رسیدگی به مشکلات ایجادشده برای این دانش‌آموزان در حال انجام است. 

وی درباره شرایط نگهداری این دانش آموزان بازداشت شده، افزود: بر اساس قوانین کشور و ضوابط دستگاه قضایی، افراد زیر ۱۸ سال تابع شرایط و ضوابط خاص خود هستند و برخوردها نیز در همین چارچوب انجام می‌شود. نگاه این است که این افراد هرچه سریع‌تر به آغوش خانواده‌های خود بازگردند. 

ابراهیم‌پور در واکنش به موضع اخیر وزارت آموزش و پرورش مبنی بر اینکه بیشتر بازداشت‌شدگان بازمانده از تحصیل بوده‌اند و تنها در سن دانش آموزی قرار داشتند، گفت: مطابق قوانین، تمام افراد در سن پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم دانش‌آموز محسوب می‌شوند. اینکه تک‌تک این افراد در چه پایه‌ای بوده‌اند یا بازمانده از تحصیل محسوب می‌شوند که در این حوادث شرکت داشتند، نیازمند بررسی‌های دقیق‌تر و زمان‌بر است. 

وزارت آموزش و پرورش 

باید به دانش‌آموزان بازداشتی کمک کند

رئیس کمیسیون آموزش مجلس نیز با اعلام اینکه این کمیسیون برای بررسی وضعیت دانش‌آموزان بازداشت‌شده، نامه‌ای به فراجا ارسال کرده است، گفت: در این نامه پرسیده شده است که آیا در میان بازداشت‌شدگان، دانش‌آموزی وجود دارد یا خیر. همچنین در مورد آمار شهدا و مجروحان دانش‌آموزی نیز سوال شده. این نامه از طریق حراست مجلس به ناجا ارسال شده است.

«علیرضا منادی سفیدان» در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره وضعیت دانش‌آموزان بازداشت‌شده در حوادث اخیر گفت: کمیسیون آموزش مجلس در این زمینه پیگیری‌هایی انجام داده و نامه‌ای برای بررسی موضوع ارسال کرده است تا مشخص شود آیا در میان بازداشت‌شدگان، دانش‌آموزی وجود داشته یا خیر، اما تاکنون پاسخی به این نامه دریافت نکرده‌ایم.