رئیس صندوق رفاه دانشجویی با اشاره به بودجه این صندوق در سال جاری گفت: نیازهای دانشجویان خیلی بیشتر از آن چیزی است که ما بتوانیم با این بودجه‌ها به آنها پاسخ دهیم. ناصر مطیعی در گفت‌وگو با ایلنا، در واکنش به اعتراض برخی دانشجویان به غذاهای دانشجویی و اقدامات صندوق رفاه برای افزایش کیفیت غذا گفت: نظارت بر کیفیت و کمیت غذا بر عهده معاونان دانشجویی دانشگاه‌‌ها است. معاون دانشجویی و رئیس سازمان دانشجویان به این موضوع نظارت می‌کنند و ما هم در بازرسی‌هایی که انجام می‌دهیم از حیث زیرساخت‌ها، تجهیزات آشپزخانه و سردخانه‌ها موضوع را بررسی می‌کنیم. مطیعی افزود: طی جلسات متعدد با معاونت‌های دانشجوییِ مناطق مختلف، در خصوص فعالیت‌هایی که منجر به افزایش کیفیت غذا می‌شود همفکری می‌کنیم، اما عوامل مختلفی در کیفیت غذا دخیل است. از کیفیت مواد اولیه که خریداری می‌شود تا مهارت آشپزی همکارانی که در آشپزخانه هستند در کیفیت غذایی دانشجویی تاثیر دارند. البته باید بررسی شود در دانشگاهی که شما نام بردید و دانشگاه‌های دیگر عامل افت کیفیت غذا دقیقا چیستریال زیرا علت‌ها در دانشگاه‌های مختلف متفاوت است. رئیس صندوق رفاه ادامه داد: در حال حاضر یکی از  مشکلات دانشگاه‌ها افزایش قیمت مواد اولیه غذایی است، مواد اولیه مثل گوشت، برنج و روغن افزایش داشته، اما تلاش می‌کنیم تا جایی که ممکن است به دانشگاه‌ها برای تهیه مواد اولیه و خام کمک کنیم تا با قیمت مناسب‌تر تهیه کنند. در این راستا ما با شرکت پشتیبانی امور دام مذاکرات و رایزنی‌هایی داشتیم، آنها هم  قول دادند مثل ترم‌های گذشته یک تا دو نوبت گوشت گرم گوسفندی با قیمت مناسب را در اختیار دانشگاه‌ها قرار دهند.