یک متخصص تغذیه به مردم توصیه کرد از خوردن آبمیوه‌های باز و لبنیات غیرپاستوریزه سنتی ازجمله شیر، پنیر و خامه پرهیز کنند. به گزارش ایرنا، مرتضی احمدیان درباره انتقال ویروس کرونا از فرآورده‌های غیرصنعتی ادامه داد: مردم به خرید و مصرف آبمیوه‌های باز، لبنیات غیرپاستوریزه سنتی همچون شیر، پنیر، خامه و بستنی اصرار نداشته باشند و  اگر تصور می‌کنند با جوشاندن شیر سنتی مشکل آلودگی رفع می‌شود، بهتر است بدانند جوشاندن شیر از نظر تغذیه‌ای و بهداشتی اصلاً کاری درست و اصولی نیست.  این متخصص تغذیه همچنین گفت: در نان‌های سنتی بعد از فرآیند پخت احتمال آلودگی از طریق محیط و عرضه وجود دارد به همین دلیل از منتظر ماندن در واحدهای نانوایی و پهن کردن نان برای خنک شدن در میز نانوایی جدا خودداری و نیز از خرد کردن نان توسط چاقو و برس‌های عمومی که در نانوایی‌ها است، پرهیز شود.