نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس از کشف ریزتراشه‌های مشکوک در کفش بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داد و گفت: چرا وقتی بازرسان آژانس در مراکز هسته‌ای ما حضور پیدا می‌کنند و بازرسی بدنی می‌شوند، در کفش‌شان ریزتراشه پیدا می‌شود؟

به گزارش فارس؛  نبویان با انتقاد از عملکرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گفت: اینکه مأموران آژانس جاسوس هستند، این مسئله‌ای مسلم است؛ نمی‌خواهیم شعار بدهیم، این یک واقعیت است.وی با اشاره به نحوه شناسایی برخی تأسیسات هسته‌ای ایران اظهار داشت: از کجا می‌فهمند که مثلاً ما در نطنز تأسیسات هسته‌ای داریم؟ معمولاً یا با ماهواره‌هایی که آمریکا در اختیار دارد متوجه می‌شوند، یا از طریق سرویس‌های امنیتی اطلاعات دریافت می‌کنند.

وی در ادامه به اقدام وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در بدست آوردن اسناد محرمانه اسرائیل اشاره کرد و گفت: نکته دوم که خیلی جالب است، این است که وزارت اطلاعات ما رفت و ده میلیون سند از اسرائیل آورد. جالب است بدانید ما که عضو ان‌پی‌تی هستیم، باید به آژانس گزارش بدهیم، اما گزارش‌های ما به آژانس را آقای گروسی به اسرائیل داده است! و این گزارش‌ها جزو همان اسنادی است که رفتیم و از آنجا آوردیم. آقای گروسی! اینکه می‌گوییم جاسوسی، با مدرک داریم می‌گوییم.

این نماینده مجلس همچنین به برخی اقدامات مأموران آژانس در زمان بازرسی اشاره کرد و گفت: نکته بعدی اینکه چرا وقتی بازرسان آژانس در مراکز هسته‌ای ما حضور پیدا می‌کنند و بازرسی بدنی می‌شوند، در کفش‌شان ریزتراشه پیدا می‌شود؟ کجا را می‌خواهند رصد کنند؟ بچه‌های حفاظت ما، چون من هم مرتبط هستم و اخبار را دریافت می‌کنم، اطلاعات 

زیادی دارم.