بیانیه جمعی از فعالان رسانهای، اجتماعی و سیاسی
در تحریم شبکه ایران اینترنشنال

بیش از 450 نفر از فعالان رسانهای، اجتماعی و سیاسیِ داخل و خارج کشور در تحریم شبکهی «ایران اینترنشنال» بیانیه منتشر کردند.
به گزارش خبرآنلاین، در این بیانیه آمده است: در جریان جنگ اخیر، «ایران اینترنشنال» با نفی تجاوز اسرائیل به ایران و قباحتزدایی از این تجاوز آشکار نظامی به اهداف روانی دشمنان ایران کمک عیان کرد. هر بار که اسرائیل به ایران تجاوز نظامی میکرد شبکهی «ایران اینترنشنال» این حمله را در قاب «حملهی اسرائیل به جمهوری اسلامی» بیان میکرد و هربار ایران به حملات اسرائیل پاسخ میداد این شبکه آن را در قاب «حملهی ایران به اسرائیل» صورتبندی میکرد. این شبکه با انتشار اخبار نادرست درباره تلفات نظامی ایران و ادعاهای بیپایه دربارهی شکست کشور تلاش کرد فضای یأس و تردید را در جامعهی ایرانی دامن زند.
در ادامه بیانیه آمده است: «ایران اینترنشنال» که سابقهای چندساله در جهتدهی اخبار، تحریف واقعیت و اعطای تریبون به گروههایی با سابقهی تروریستی دارد به اتاق جنگ روانی و عملیات شناختی دشمنان ایران بدل شده است. فراموش نکردهایم که در جریان حملهی تروریستی اهواز، این شبکه به صورت زنده با یکی از اعضای گروه الاحوازیه، که مسئولیت حملهی تروریستی را به عهده گرفته بود، مصاحبه کرد؛ اقدامی که واکنش منفی افکارعمومی ایرانی و حتی بررسی حقوقی آفکام (Ofcom) را به دنبال داشت. در جریان تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران نیز موارد متعددی از ترویج خشونت در این شبکه پخش شد که قابلیت تعقیب حقوقی دارد.
در پایان این بیانیه میخوانیم: «ما جمعی از فعالان رسانهای، اجتماعی و سیاسیِ داخل و خارج ایران، از همهی روزنامهنگاران، تحلیلگران و کنشگران مستقل و ایراندوست میخواهیم همکاری خود را با رسانهی «ایران اینترنشنال»- حتی در حد مصاحبه و یادداشت - قطع کنند، همکاری با رسانهای که زیر نام ایران به ایرانستیزی مشغول است و در بزنگاهِ خطر نقش خود را در همسویی با دشمنان ایرانزمین آشکار کرده است. ایران وطن همهی ماست. اگر رسانهای به جای خبررسانیِ مسئولانه و حرفهای تفرقه بیندازد، نفرت بپراکند و توجیهگر ویرانگری ایران شود، همکاری با آن همانا پشت کردن به وطن کهن ما ایران است.»
دیدگاه تان را بنویسید