یک عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گفت: با ایجاد جبهه جدید، شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و شورای عالی سیاست‌گذاری از بین می‌رود.

جواد امام در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ایجاد تشکیلات جدید اصلاح‌طلبان اظهار کرد: این تشکیلات شاید در ظاهر شبیه شورای عالی سیاست‌گذاری باشد، اما در مقطعی که شورای عالی فعالیت می‌کرد، شورای هماهنگی جبهه اصلاحات هم وجود داشت اما احزاب اصلاح‌طلب تصمیم گرفتند تشکیلات جدیدی را جایگزین شورای هماهنگی و شورای عالی کنند و پس از تشکیل جبهه جدید، دیگر نه شورای هماهنگی خواهیم داشت نه شورای عالی سیاست‌گذاری، در واقع با ایجاد جبهه جدید دو تشکیلات قبلی از بین می‌رود.

وی در ادامه افزود: اصلاح‌طلبان به این نتیجه رسیدند که برای ایجاد اجماع بین خود یک جبهه جدیدی داشته باشیم که ترکیبی باشد از احزاب عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و اشخاص اصلاح‌طلب حقیقی که وجهه سیاسی و تاثیرگذاری اجتماعی داشته باشد و قرار نیست اشخاص حقیقی احزاب را تحت‌الشعاع قرار دهند. رویکرد اصلاح‌طلبان استفاده از همه ظرفیت این جریان است و اشخاص و احزاب، تکمیل‌کننده یکدیگر هستند و قرار نیست یکی بر دیگری برتری داشته باشد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره مدت زمان فعالیت جبهه جدید اصلاح‌طلبان خاطرنشان کرد: فعلا فقط تصمیم گرفته شده است که این جبهه تشکیل شود و درباره ادامه فعالیت آن بعدا تصمیم‌گیری می‌شود. این جبهه هم مسائل اصلاح‌طلبان و احزاب را دنبال می‌کند و هم مسئله انتخابات پیش رو را.

خاتمی همچنان محور تصمیم‌گیری جریان اصلاحات

علی صوفی، وزیر تعاون دولت اصلاحات نیز در گفت‌وگویی دیگر با اشاره به تاسیس نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان، گفت: مهم این است که این نهاد تفاوت چندانی با شورای عالی  سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان نداشته، همان ترکیب کلی را دارد و احزاب به همان صورت در آن ایفای نقش کرده و تصمیمات هم با مشورت سید محمد خاتمی گرفته می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که پس دیگر روندی نظیر انتخابات ۹۶ را شاهد نخواهیم بود، بیان کرد: قطعا همین طور است، البته من آینده را نمی‌توانم پیش‌بینی کنم، اما از انتخابات ۹۸ این موضوع مطرح شده که دیگر روند شرکت بدون قید و شرط در انتخابات اصل نباشد، بلکه شرکت در انتخابات مشروط به حضور نامزد اصلاح‌طلب باشد.