وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرده که پیشنهاد کاهش حق بیمه کارفرمایان به ۷درصد در مرحله جمع‌آوری نظرات کارشناسی است و به هیچ وجه مراحل قانونی آن طی نشده است.

به گزارش ایسنا، درباره پیشنهاد کاهش حق بیمه کارفرمایان به ۷درصد، احمد میدری گفت: پیشنهادی که تهیه شده براساس تجربه برخی کشورهاست. در برخی کشورها سهم بسیار کمی حق بیمه از کارفرما و کارگر می‌گیرند ولی اینکه در جامعه ما این مساله چقدر امکان‌پذیر است، نیازمند اخذ نظرات اتاق بازرگانی، تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و پژوهشگران و اساتید دانشگاه است.

وی اجرای این بحث در قالب بخشنامه‌ خلق‌الساعه را رد کرده و گفت: قانون اجازه چنین کاری را به ما نمی‌دهد لذا این پیشنهاد ابتدا به هیات امنای سازمان تامین اجتماعی با حضور نمایندگان کارگری و کارفرمایی و سپس به دولت فرستاده می‌شود و درصورت تایید دولت به مجلس ارسال خواهد شد.

به گفته وزیر کار، این پیشنهاد در این مرحله صرفا جمع‌آوری نظرات کارشناسی است و به هیچ‌وجه هیچ‌کدام از مراحل قانونی آن طی نشده است.